Estee Lauder & Disney predstavljaju magičnu prazničnu kolekciju

Najmagičnije doba godine će biti još lepše sa novom kolekcijom Estee Lauder’s Holiday 2021. Ove godine poznati beauty brend se udružio sa Diznijem kako bi nam predstavili pravu magiju.

U partnerstvu sa dizajnerkom nakita Monikom Rič Kosan, legendarni Diznijevi likovi su oživljeni na umetnički način. Detaljno izrađeni od emajla i kristala i inspirisani avanturama Mikija i Mini Maus, jedinstveni komadi su zaista prava umetnička dela.

Solid Perfume dolazi u tri dizajna u različitim mirisima uz citate iz Diznijeve arhive. Tu je ‘To Laugh At Yourself Is To Love Yourself’ sa dizajnom Mikija Mausa ispunjen mirisom Beautiful Belle, cvetno-voćnom mešavinom ličija, mimoze i latica ruže.

Zatim sledi, „Say Yes To New Adventures“ u kompaktnoj bočici u obliku kofera sa prelepim mirisom, buketom ruža, ljiljana i tuberoze i na kraju "Caring In The Little Things" sa Mini koja uživa u kadi sa mehurićima, zajedno sa svežim cvetnim parfemom Pleasures koji obiluje ljiljanima, belim božurima i egzotičnom ružom.  

Praznična kolekcija donosi tri kompaktna pudera Perfecting Pressed Powder - „The Bolder The Better“, „Always Be Yourself“ i „Perfect Pair“ u metalnim kutijicama. Svaki sadrži Diznijev citat upisan na unutrašnjem ogledalu za dnevnu dozu magije.

Limitirana kolekcija Disney Magic of Mickey biće ekskluzivno dostupna u buticima Estee Lauder od 1. novembra 2021.