Emilio Pucci i Acqua di Parma predstavljaju uzbudljivu prazničnu kolekciju

Iako još nismo svesni da je letu došao kraj, poznati brendovi nam predstavljaju kolekcije za zimske praznike koji su pred nama.

U pripremama za predstojeću sezonu veselih zabava, Emilio Pucci i Acqua di Parma nedavno su udružili snage i predstavljaju jedinstvenu prazničnu kolekciju.

Kao deo saradnje, kupcima će biti predstavljen širok spektar ideja za poklone, u rasponu od mirisnih linija Le Nobili i Blu Mediterraneo do sveća i difuzera Notte di Stelle. Osim ovih proizvoda, brendovi će sledećeg meseca predstaviti i prilagođene setove i poseban advent kalendar.

Advent kalendar (po ceni od 527 dolara) predstaviće Acqua di Parma originalno pakovanje sa dinamičnim otiskom Vortici i otkriće 25 ikoničnih proizvoda putne veličine, poput mirisa Colonia, kreme za ruke Peonia Nobile, losiona za telo Arancia di Capri i Magnolia Nobile mista za kosu.

Saradnja će takođe podržati kampanju Save the Children’s “Rewrite the Future” koja ima za cilj pružanje obrazovanja, zdravstvene zaštite, ekonomske i hitne pomoći deci širom sveta.

Praznična kolekcija Emilio Pucci i Acqua di Parma biće lansirana reklamnom kampanjom zajedno sa videom mladog italijanskog reditelja Virdžilia Viloresija.

Pa, ostaje da sačekamo!