Elegantan i luksuzan: zašto morate da isprobate novi Elie Saab - Le Parfum Lumiere

Ove praznične sezone „umotajte“ sebe ili nekoga koga volite u jedinstven i elegantan novi miris...

Proslavljen zahvaljujući svojim ultra ženstvenim i elegantnim dramatičnim haljinama, venčanicama i večernjim toaletama, libanski modni dizajner, Elie Saaba, bio je inspirisan prelepim ženama koje oblači. On stvara svoju magiju suptilnim, ali raskošnim drapiranjem od luksuzne svile sa složenim vezom i draguljima.

„Elegancija je stav“, rekao je Saab. "Elegantne žene su žene sa karakterom i sa samopouzdanjem."

Kao i njegove haute couture haljine, Elie Saab mirisi imaju blistavu senzualnost. Sa mekim cvetnim notama i prelepim bočicama, Elie Saab parfemi predstavljaju mali deo visoke mode u vašoj kolekciji mirisa.

Oda svetlosti, Le Parfum Lumiere je najnovija verzija prepoznatljivog mirisa Elie Saab. Sa veličanstvenim solarnim i blistavim gornjim notama ilang ilanga, jasmina i ambera, ovaj prelepi miris je naglašen akordima cveta narandže i pačulija, glavnih nota u kolekciji mirisa Elie Saab.

Za Le Parfum Lumiere cvetni miris, Elie Saab se obratio talentovanom parfimeru Francisu Kurkdjianu. Zajedno su radili na kreiranju prvog mirisa brenda Elie Saab Le Parfum, besprekorne fuzije cveta narandže, jasmina, meda i drveta kedra. Za ovu sezonu, Francis Kurkdjian i Elie Saab kreirali su još jedan izuzetno elegantan novi miris, akord opojnih nota cveta jasmina u zoru sa delikatnim notama tuberoze, evocirajući svetlost dana uhvaćenu u bočici, dok prevalizaze granice porodice chypre, da bi Le Parfum Lumiere postao moderan cvetno drveni chypre parfem.

Otvaranje je suptilno i iznenađujuće: nijanse italijanskog ulja mandarine pomešane sa uljem ilang ilanga se malo po malo razvijaju, kao sunčevi zraci u zoru. Rezultat je nežan, ženstven i cvetni parfem, ali sa iznenađujućom dubinom drvene pozadine.

Francis Kurkdjian je za ovaj miris odabrao vrhunska eterična ulja, destilisana najrafiniranijim metodama kako bi se osigurao najbolji kvalitet. Miris je stoga spoj Indije, Italije, Madagaskara i Južne Amerike, koji stvara neverovatan „lonac“ za topljenje kultura i zanatstva. Indijski jasmin sambac dodaje toplu, duboko zavodljivu notu, ispunjavajući vazduh mirisima belog cveća.

Ilang ilang je mali cvet sa šest latica, zelene boje i bez mirisa kada cveta. Nekoliko nedelja kasnije, kao magijom, latice postaju žute i cvet razvija divan miris. Beli cvetovi tuberoze otvaraju se nakon zalaska sunca, kada puste svoj miris, koji se nekada smatrao toliko hipnotičkim afrodizijakom da je mladim ženama bio zabranjen. Ulje srca pačulija se ekstrahuje frakcionom destilacijom iz osušenih listova pačulija, poreklom iz jugoistočne Azije. Ova metoda osigurava da je eterično ulje daleko stabilnije od uobičajene verzije i ima baršunaste akcente.

Rezultat je neverovatan Le Parfum Lumiere koji će vas očarati svojim notama ove praznične sezone.