Ekskluzivni Chanel N°5 parfem je spreman za praznike i dolazi u najvećoj boci do sada

Chanel N°5 je verovatno najpoznatiji parfem na svetu. Od svog lasniranja 1921. godine, legendarni miris, revolucionarni cvetni buket aldehida, bio je pozadina bezbroj priča i sećanja.

U čast stote godišnjice parfema, čuveni miris zauzima središte pozornice za predstojeće praznike, uključujući održive kolekcionarske bočice i njegovu najveću kreaciju do sada.

Prvo, dve kolekcionarske boce N°5 EDP i N°5 L’Eau EDT su po prvi put napravljene od visokokvalitetnog recikliranog stakla. Kreiran u partnerstvu sa  Pochet du Courval, materijal nove generacije uporediv je sa staklom visokog sjaja koje se obično koristi u parfimeriji i održava estetiku originala, a istovremeno smanjuje upotrebu prirodnih resursa i ugljenični otisak.

Ova praznična izdanja prva su koja će imati koristi od ove inovacije, zajedno sa planovima za primenu vrhunskog recikliranog stakla na druge Chanel parfeme od sledeće godine.

Takođe ćete pronaći srećan broj Mademoiselle Chanel, 5, ispisan zlatnom bojom na nalepnici ograničenog izdanja N ° 5 EDP reinterpretacija, i srebrom za N ° 5 L'Eau EDT. U skladu sa naporima za održivost, ekskluzivna kutija u kojoj se nalazi takođe je redizajnirana. Napravljena u prepoznatljivom obliku legendarne bočice, a izrađena je od biorazgradive papirne mase.

Kolekcionarske bočice parfema prodavaće se u buticima brenda Chanel Fragrance & Beauty i na sajtu brenda od 22 oktobra 2021.

A ako vam legendarnog Chanel mirisa nikada nije dosta, sada možete kupiti Grand Extrait Baccarat koja sadrži 2021 ml dragocenog originalnog parfema.

S obzirom na to da je parfem obično dostupan samo u verzijama od 7,5 ml i 15 ml, ovo je najveći N ° 5 proizveden do sada, sa samo 55 ručno numerisanih izdanja dostupnih u svetu.

Ako se pitate zašto 2021 ml, to je godina koja slavi 100 godina mirisa, a zbir četiri cifre je broj 5.

Umetničko delo smešteno je u luksuznu kristalnu bočicu Baccarat, isečenu kao dijamant koristeći jedinstvenu tehniku, koja omogućava da zlatna boja mirisa zasija punim sjajnem. Dimenzije 28 x 19 x 9 cm, izuzetni kolekcionarski komad od 12 kg ukrašen je belom etiketom, tradicionalno zapečaćen voskom i predstavljen u beloj kutiji od jagnjeće kože sa dizajnom koji ostaje veran originalnom pakovanju.

Pitate se kako se može koristiti parfem iz tako izdašne bočice? Svaka bočica dolazi sa kristalnim štapićem Baccarat za precizno nanošenje na pulsne tačke ili, kako je izjavila Coco Chanel, nosite parfem tamo gde želite da osetite poljupce.