Džesika Čestejn zablistala kao novi ambasador brenda True Botanicals

Dobitnica Oskara, glumica i producentkinja, Džesika Čestejn, ulazi u novu ulogu, prihvatajući poziciju globalnog ambasadora za True Botanicals. Ovaj brend lepote odgovara njenom ličnom etosu održivosti i etičkog života…

Poznata po svojim očaravajućim nastupima i gracioznosti na crvenom tepihu, posvećenost veganstvu koju Džesika Čestejn neguje duže od petnaest godina paralelna je sa posvećenošću brenda čistoj i održivoj lepoti. U svojoj prvoj pojavi u novoj ulozi, crvenokosa lepotica pozirala je u tamnoplavoj haljini, zračeći elegancijom i prefinjenošću po kojima je poznata.

Na zadivljujućoj promotivnoj fotografiji koju je uradio Gaj Aroš, Čestejn predstavlja najnoviju inovaciju u nezi kože: Phyto-Retinol Sleep Serum. Možemo slobodno reći da je ova fotografija vrhunac lepote koja susreće nauku, pokazujući serum koji obećava novu eru u tretmanima retinola.

Sa otkrićem Peptilium®, sastojka koji obećava da će redefinisati negu kože, ovaj serum ističe pionirske napore brenda. Prema kompaniji, proizvod je klinički dokazano bolji od tradicionalnog retinola, pružajući transformaciju u smanjenju bora i povećanju sjaja tena u pola uobičajenog vremena.

Partnerstvo sa Čestejn je besprekoran spoj vrednosti i vizije, proslavljajući moć prirodnih sastojaka i težnju lepoti koja ne kompromituje etiku ili efikasnost. Stilizovana od strane Elizabet Stjuart, sa šminkom Kristofera Buklea i frizurom Renata Kampore, Džesikina privlačnost u kampanji je neosporna.

Luxury Experience