Doza radosti koja je svima potrebna krije se u novom parfemu Twilly Eau Ginger – Hermès

Radostan, sunčan i beskrajno blistav – novi parfem Twilly Eau Ginger, otvara novo poglavlje u istoriji parfimerije Twilly d’Hermès.

Twilly d’Hermès oličava posebnu ženstvenost i namenjen je ženi koja je aktivna i izuzetno otvorena za svet oko sebe. Novi parfem podseća na važnost da budete svoji i da sledite svoje najdublje snove, odbacujući sve strahove i konvencije. Takođe deli vrednosti oličene u svojim prethodnicima: lojalnost ženskoj solidarnosti, odvažan ton u njenoj srži i neponovljivo držanje.

Twilly Eau Ginger je najveseliji i najblistaviji od sva tri mirisa koji čine liniju kolekcije Twilly d’Hermès. Zahvaljujući vodi od đumbira, koja je deo olfaktorne piramide, miris se kotrlja u vazduhu uz hiljadu osmeha, spreman da svojom lakoćom i spontanošću "zarazi" svakog od nas.

Ovog puta, parfimerka kuće, Kristin Nagel, sakupila je buket aroma iz trojstva komponenti kao što su božur, đumbir i kedar. Njihova kombinacija je izdašna, sunčana, beskrajno živa i budi energiju neizmerne snage. Duh slobode koji preokreće vašu sliku o sebi i otkriva vašu verziju koja najviše voli život je jedinstven poklon koji Kristin daruje svim ženama kreirajući parfem Twilly.

„Kutija sa prepoznatljivim dizajnom Astrologie nouvelle krije bočicu sa blistavo belim čepom, vezanu novom svilenom trakom. Twilly Eau Ginger sve preokreće svojom radosnom i smelom svežinom!“