Dolce & Gabbana predstavlja The Only One Sheer ruževe

The Only One Sheer je novi dodatak kultnoj kolekciji ruževa Dolce & Gabbana Beauty.

Dostupni u dvanaest nijansi, tonovi ovog novog karmina kreću se od prirodne do zavodljivije nijanse, od nude do roze, od ljubičaste do crvene i nijansa korala. Štaviše, The Only One Sheer ima tubicu sa dva ikonična dizajna inspirisana modnim kolekcijama brenda: zebra i uzorak crvenih i crnih tufnica.

Nova linija The Only One Sheer ruževa je ekskluzivna kreacija napravljena u Italiji. Izrada i pažnja usmerena ka detaljima koji karakterišu ovu novu liniju i celu kolekciju su zaštitni znak brenda Dolce & Gabbana. Sa jednim potezom, svaki od ovih novih ruževa nudi intenzitet boje koji se može izgraditi za hidrataciju koja traje do 24 sata. Njegova senzorna i ultra-udobna tekstura daje usnama efekat druge kože, zahvaljujući aktivnim sastojcima, hijaluronskoj kiselini i prirodnim peptidima, sa punim delovanjem koje podstiče proizvodnju kolagena. Jedno nanošenje je dovoljno da postignete blistav sjaj i finiš, dubinski negujući usne, čineći ih mekim i baršunastim.

Njegova modularna formula pruža laganu do srednju pokrivenost, omogućavajući mešanje dvanaest nijansi kako bi se stvorio slojevit izgled. Stvorene da zadovolje ženstvenu svestranost, nijanse uključuju tople tonove, delikatne ružičaste nijanse i sjajne prozirne završne obrade kako bi istakle magnetnu lepotu svake žene. Smele nijanse jarko roze i crvene, inspirisane urbanim životom i dizajnirane da uzdignu svaki izgled, vrhunski su simbol ženstvenosti. U međuvremenu, intenzitet crvene i smelost ljubičaste slave snažnu i prirodno senzualnu ženu za blistav i zavodljiv izgled.

Reklamnu kampanju je fotografisao duo fotografa Mert & Marcus, a lice kampanje je predivna Deva Kasel.

Luxury Experience