Dolce & Gabbana predstavlja novu beauty kolekciju Light Blue Summer Vibes

Light Blue Summer Vibe je nova ograničena kolekcija Dolce & Gabbana koja predstavlja dva kultna mirisa u novom i svežem izdanju.

Kolekcija uključuje i dva nova kozmetička rodno neutralna proizvoda: Solar Glow Bare Skin Beautifier Universal Blurring puder i Solar Glow Lift & Set Universal gel za obrve.

Kreiran od strane majstora parfimera Olivijea Krespa, kultni Light Blue miris je naglašen novitetom zahvaljujući svojim voćnim notama i drvenim dodirom. Zadržavajući klasičnu bazu svežih citrusa, cveća i toplih nota, ograničeno izdanje dolazi sa notama kalabrijskog bergamota. Srce mirisa otkriva slatkoću zrelih breskvi, gde meki dodir toplog kedra balansira sve.

Sa svoje strane, i kao kreacija čuvenog „nosa“ Alberta Moriljasa, miris Light Blue Summer Vibes Pour Homme, koji je deo porodice drvenih mirisa, ima aromatičnu svežinu zahvaljujući infuziji čempresa i dodatna nota sicilijanskog limuna koja mu daje živost, koja je istovremeno intenzivna i slatka. Kao završni dodir pojavljuje se prijatna drvenasta toplina ćilibara.

Proizvedene u Italiji i korišćenjem samo najkvalitetnijih sirovina, nove svetlo plave flašice parfema su inspirisane veštinom izrade i pažnjom na detalje svojstvene Dolce & Gabbana brendu, dekorisane dezenom majolike koji ulepšava celu kolekciju.

U znak počasti spontanosti i radosnoj strasti, protagonisti kampanje, već kultni par Bjanka Balti i Dejvid Gandi, pojavljuju se u senci Faraljonija, usred kristalno čistih voda koje okružuju fascinantno ostrvo Kapri. Od čamca do obale, do sunčane terase natopljene mirisima limuna, par deli intimne trenutke uz osmehe i šalu. Reditelj Stiv Brams otkriva intimne poglede na zajednički život, pun nežnosti i ljubavi uz note i muziku Parlami d'amore Mariu.

Što se tiče kozmetičke linije, Solar Glow Bare Skin Beautifier Universal Blurring Powder Dolce & Gabbana je univerzalni mat puder za sve tonove kože. Predstavljen u šarmantnoj kutiji sa srebrnom završnom obradom, može se koristiti kao prajmer za zaglađivanje kože i kao fiksator za lagani i prirodni završni dodir. Formulisan sa ekstraktom morskih algi, puder je idealan za stvaranje efekta matiranja i minimiziranje pora, dok lagana tekstura pruža opuštajući osećaj tokom nanošenja.

Solar Glow Lift & Set univerzalni gel za obrve, kreiran sa specifičnom formulom koja sadrži osamdeset posto vode, definiše obrve tokom celog dana, zahvaljujući agensu na biljnoj bazi koji takođe daje prirodni efekat podizanja obrva. Jednostavan za nanošenje i veoma lagan ovaj polučvrsti gel, koji se nalazi u elegantnoj kutiji, može se naneti prstima ili četkom. Proizvod je dostupan u jednoj nijansi i pogodan je za sve vrste obrva.

Emblematični dezen majolike takođe ulepšava kutije kozmetičkih proizvoda iz ograničene kolekcije Light Blue Summer Vibe kompanije Dolce & Gabbana, dočaravajući lepotu plavih tonova italijanskog mora.

Luxury Experience