Dolce & Gabbana Make Up: Nadogradite svoju šminku smelim bojama ovog proleća

Prihvatite svoj jedinstveni stil sa novom limitiranom kolekcijom šminke Dolce & Gabbana.

Proleće sa sobom donosi sunce, cvetna polja i novi osećaj svežine. A ima li boljeg načina da pokažete tu svežinu od živopisnog, prolećnog makeup looka? Nova ograničena serija šminke Dolce & Gabbana, u duhu sezone, postaće vaš saveznik za sjajne, prolećne izglede.

Eye Dare You | Multi-finish Eyes & Cheeks Palette

Multi-finish paleta Eyes & Cheeks sadrži 12 vibrantnih nijansi sa inovativnim formulama i specijalnim finišima koje možete mešati i kombinovati kako biste kreirali beskrajni broj izgleda. Paleta sadrži dvanaest senki za oči sa visokom pigmentacijom. Smeštena u elegantnom crno-zlatnom pakovanju sa logotipom DG, ova paleta vas poziva da oslobodite svoju kreativnost. Sa odvojivim lancem, ogledalom i dvostranim aplikatorom, postaće moderan dodatak vašoj kolekciji šminke.

Paleta nudi dvanaest senki koje se uklapaju na bilo koji način na koji želite! Sa punim spektrom boja za kreiranje neograničenog broja lookova, savršena je za stvaranje zanimljive igre kontrasta.

That’s My Line | 24H Lasting Waterproof Eyeliner

24-časovne vodootporne olovke za oči pozivaju vas da eksperimentišete sa sedam razigranih nijansi koje traju ceo dan. Kreirane su sa posebnom tehnologijom za izuzetno laku nanošenje, što daje savršen rezultat.

24H vodootporni ajlajneri za oči su rigorozno testirani da budu otporni na mrlje, vlagu i sebum. Imaju vrh prilagođen početnicima, posebno dizajniran za preciznu i kontrolisanu primenu, omogućavajući vam da kreirate fine i precizne linije ili smele poteze za vaš jedinstveni stil. Ajlajneri dolaze u sedam nijansi za svež i mladalački efekat.

Luxury Experience