Dolce & Gabbana donosi toplinu sa Q parfemom

Više slika

Više slika

Dolce & Gabbana predstavlja svoj novi parfem Q, koji nas podseća da uvek nosimo svoju krunu…

U novoj kampanji parfema, možemo videte Linda Helenu i Dijega Viljareala, koji su pozirali ispred objektiva Stivena Klajna, a par na fotografijama deli strastvene zagrljaje i vrelu atmosferu leta.

Parfem Q by Dolce & Gabbana je opisan kao ženstven, prefinjen i moćan. Novi miris lansiran 2023. je napravljen da učini da se svaka žena oseća kao kraljica u današnjem dobu. Voćna parfemska voda sa drvenom bazom sadrži note sicilijanskog limuna, trešnje i kedra. Ukrašen kraljevskom zlatnom krunom i okupan energičnom trešnja-crvenom nijansom, dizajn poklopca flašice odiše elegancijom.

Reklamu K & Q by Dolce & Gabbana stilizovala je Bea Akerlund, sa kastingom Anite Elizabet Biton. Stefani Marai radila je na šminkanju, sa frizurama koje potpisuje Julien Dis. Reklama prikazuje prelepe modele, Lindu Helenu i Dijega Viljareala, koji se voze pustinjom u klasičnim automobilima. Oni se zaustavljaju i dele intenzivan zagrljaj koji je ispraćen remiksom pesme The Ecstasy of Gold, izvorno iz vesterna The Good, The Bad, and The Ugly.

Luxury Experience