Dolce & Gabbana Beauty otkriva novi Solar Glow Illuminating puder

Shvatajući suštinu zdravog, blistavog mediteranskog sjaja i inspirisana šarenim duhom Sicilije i divljom bujnošću pejzaža ostrva, Solar Glow je živahna i radosna kolekcija koja oživljava modernu, solarnu i mediteransku ženstvenost.

Od zdravog sjaja Mediterana do živih boja pakovanja Solar Glow, proizvodi su povezani sa nekim od Dolce&Gabbana legendarnih šara, koje prenose energiju i radost života. Svojim izborom od svežeg do toplog sjaja i pogodnim za sve tonove kože, proizvodi Solar Glow omogućavaju da ten bude pojačan sjajem, bojom i bronzom tokom cele godine. Ove godine, kolekcija je obogaćena novim Solar Glow proizvodima koji su kreirani da koži donesu svežinu i neverovatan sjaj.

Da bi istakli prirodan sjaj kože na jagodicama, mostu nosa i Amorovom luku za istinski senzualan pogled na mediteransku lepotu, novi Solar Glow Illuminating puder prirodno definiše, osvetljava i poboljšava ten bojom. Postoje četiri kombinacije boja koje možete izabrati, od kojih svaka sadrži savršen duo komplementarnih nijansi: dve su sastavljene od hajlajtera sa rumenilom koje donosi dašak blistave boje, druge dve sadrže hajlajter sa bronzerom, stvarajući prirodno osunčanu kožu.

Proizvodi Solar Glow su pravi hibridi za negu kože, jednostavne teksture u prilagodljivim nijansama koje koži donose toplinu, blistavost i sjaj. Svaki proizvod u kolekciji Solar Glow obogaćen je Dolce&Gabbana Beauty Mediterranean Glow kompleksom, izuzetnom sinergijom prirodnih sastojaka zasnovanih na ekskluzivnoj tehnologiji za negu kože koja pomaže da se koža hidrira i omekša. Njegovi ključni sastojci uključuju hijaluronsku kiselinu, koja pomaže koži da zadrži maksimalan nivo vlage. Ekstrakt smokve pomaže u promovisanju dugotrajne hidratacije i blistavog tena, dok maslinovo ulje pruža osećaj mekoće. Pored toga, svaki od proizvoda zrači mirisom Solar Glow, cvetno-orijentalnim eliksirom inspirisanim sicilijanskim suncem, koji nosioca trenutno prenosi u pejzaže Mediterana.

Živopisno i privlačno pakovanje proizvoda Solar Glow zrači bojom i energijom dizajna majolike, jednog od najcenjenijih kodova brenda Dolce&Gabbana.

Povodom lansiranja novih proizvoda predstavljena je reklamna kampanja u kojoj glumi Bjanka Balti, ambasadorka Dolce&Gabbana Beauty. U videu ona prikazuje mediteranski sjaj, koji postaje još privlačniji sa primenom novog Solar Glow Illuminating Powder Duo u nežnoj nijansi kajsije.

Luxury Experience