Dodirnite zvezde novim uniseks mirisom Louis Vuitton „City Of Stars“

Mirisi sa kalifornijskom tematikom iz saradnje brenda Louis Vuitton sa umetnikom iz Los Anđelesa, Aleksom Izraelom uvek su nudili olfaktorne opise Zapadne obale u privlačnim ombre bočicama.

„City Of Stars“, najnoviji parfem kreiran od strane parfimera Žaka Kavalijea Beletruda, posvećen je magičnoj privlačnosti Los Anđelesa, od sumraka do zore i inspirisana je ekstravagancijom Bulevara slavnih, kao i sazvežđima koja svetlucaju iznad horizonta.

Fokusiran na svetlucavu atmosferu noći u Los Anđelesu, voćno-cvetni miris otvara se blistavim citrusnim kvintetom, nudeći note crvene narandže, limuna, crvene mandarine, bergamota i limete. Ove note vode do umirujućeg vela raskošnog cveta tiare, sandalovine i puderastog mošusa.

Parfimer je pažljivo odabrao sastojke kako bi pokazao slatkoću, čvrstinu i smelost koja postoji na Zapadnoj obali i privukao obožavatelje grada. Oda noći i osećaj slobode, imaju za cilj da uhvate trenutak kada panoramsko sunce Los Anđelesa zalazi, a gradska svetla preuzimaju toplu senzualnu letnju noć.

Komentarišući novi parfem, glavni parfimer Louis Vuitton brenda Žak Kavalije Beletrud je rekao: „To je ekstravertnija kompozicija od njenih prethodnika. Radikalno je fokusirana na posebnu, svetlucavu atmosferu noći u Los Anđelesu kada jedinstven zalazak sunca ustupa mesto gradskim svetlima i reflektorima koji osvetljavaju nebo."

Dizajn parfema je kreiran u partnerstvu sa umetnikom iz Los Anđelesa, Aleksom Izraelom, koji je svoju ekskluzivnu sliku idealizovane verzije Los Anđelesa transformisao u pakovanje, uključujući bočicu, putnu torbicu i mali kofer Louis Vuitton sa mirisnim kreacijama.

Parfem je takođe predstavljen na zabavi kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti u Muzeju Akademije u Los Anđelesu 6. aprila.