Dior slavi legendarnu moć crvenih usana novom kampanjom za Rouge Dior

Više slika

Više slika

Kultni ruž za usne Rouge Dior je izdržao test vremena i postao simbol kuće, stalno postavljajući sve više standarde.

Kako ulazimo u 2024. godinu, Dior ponovo redefiniše granice luksuzne šminke novom linijom Rouge Dior i zadivljujućom kampanjom. Nasleđe Rouge Dior datira iz 1953. godine kada je Kristijan Dior, nakon što je obukao svaku ženu u komade iz svojih predivnih kolekcija, predstavio kultni ruž za usne. Danas Rouge Dior nastavlja da osnažuje žene, omogućavajući im da izraze svoju jedinstvenost i individualnost.

Pod vođstvom Pitera Filipsa, kreativnog direktora Dior Makeup, novi ruž za usne izgleda legendarnije nego ikada. Njegova nova formula sadrži jedinstveni ekstrakt cveta crvenog božura i kombinaciju aktivnih sastojaka iz cvetova, nudeći udobnost i izvanredne performanse.

Sa širokim spektrom nijansi sa satenskim i somot couture finišem, Rouge Dior ostaje savremen i poželjan. „Osvežavanje Rouge Dior je uvek uzbudljiv izazov, jer kako možete nadmašiti već sjajan proizvod? I uradili smo to ponovo, kroz formulu, sastojke, stručnost u bojama i savoir-faire“, otkriva Filips.

Renesansu Rouge Dior obeležila je kampanja koja je neočekivana i smela i prikazuje odnos između karmina i nosioca. Snimljena od strane vizionara Bardija Zeinali, ova kampanja uključuje ne jednu, već četiri muze kuće koje su takođe ambasadorke brenda. Jara Šahidi, Dilraba Dilmurat, Rejčel Zegler i Anja Tejlor-Džoj otelotvoruju savremeni Dior san, a kampanja je predstavljena uz ritmičku numeru Depeche Mode „Personal Jesus“.

Poznati modni fotograf Mario Sorenti daje svoj jedinstveni potpis kako bi napravio seriju vizuelnih prikaza sa četiri muze Rouge Dior. Eksperimentalna i sofisticirana upotreba boje i svetla naglašava modernizam i grafičku prirodu kampanje, ponovo budi magičnu moć crvene kao Dior boje strasti i ženstvenosti.

Renesansa ruževa označava početak nove godine, kao i novu eru za kuću, pomerajući granice jedinstvene boje, visoke pigmentacije i dugotrajnosti karmina, zadržavajući svoje visoko nasleđe. Kao što je Filips prikladno rekao, „Novi Rouge Dior je spreman da zadrži svoju krunu kao vrhunski ruž za usne.“

Luxury Experience