Dior predstavlja novitet za savršeni izgled vašeg lica

Postignite savršeno prirodni mat izgled ovog proleća…

Dior se vraća na scenu sa sasvim novim makeup proizvodom, po imenu Face & Body Powder-No-Powder. Nastao kao delo Dior Makeup kreativnog direktora Pitera Filipsa, ovaj novitet će biti dostupan u različitim nijansama, koje će odgovoriti na potrebe različitih boja kože.

“Puder je dobro poznat proizvod, od suštinskog značaja za svakog makeup umetnika. Ali ponekad, on može ostaviti praškasti finiš na koži. Želeo sam nešto drugačije, odnosno modernu teksturu koja će vam pružiti novi osećaj i sasvim drugačiji rezultat”, objašnjava Filips. “Face & Body Powder-No-Powder ima zaista tanku teksturu, prikriva nesavršenosti, ujednačava ten i održava duh laganog beauty izgleda, sa svetlucavim mat finišom, koji je u savršenom skladu sa Dior Backstage linijom. On se može koristiti sam, kao bronzer ili u kombinaciji sa Face & Body tečnim puderom”, dodao je.

Puder-bez-pudera sadrži transparentnu gel bazu, a popunjen je nežnim pigmentima koji odmah matiraju ten. Osim toga, sedefaste mikročestice pomažu kreiraju prirodno blistavog izgleda, dok formula održava vašu kožu savršeno matiranom tokom čitavog dana.

Cena novog pudera će biti oko 46 dolara, dok četkica osmišljena za njegovo nanošenje košta 56 dolara. Oba noviteta će biti dostupna za kupovinu od 1.marta.