Dior osvežava svoje kultne parfeme

Nakon osvežavanja svoje Forever Diormania Couture Cushion linije, Dior Beauty predstavio je svoju ograničenu liniju novih mirisa…

Tri najpopularnija mirisa brenda Dior sada su dobila nove, ikonične Toile de Jouy ambalaže, što ih bez premca čini savršenim dodatkom svake parfemske kolekcije, namenjene ovoj godini.

Lucky predstavlja prvu svežu aromu đurđevka i smeštena je u potpuno zelenoj bočici kako bi se uklopila sa bojom svoje formule. Proizvod od 125 mililitara dolazi zajedno sa kremom za telo, sapunom za ruke i telo istog mirisa. Nakon nje, tu je i Holy Peony parfem, druga opcija nove linije sa mirisom ruže i šumskim primesama mošusa, dolazi u roze pakovanju, a uparena je sa Thé Osmanthus svećom i Rose Ispahan sapunom za ruke.

Kolekciju kompletira limitirano izdanje Gris Dior – ljubičasta solucija sa bazom koja je okarakterisana cvetnim aromama i akordima mahovine, a ispraćena notama citrusa, koja dolazi u tamnom indigo izdanju Toile De Jouy dezena. Miris dolazi u kompletu sa 30 Montaigne svećom i Neroli Imperial sapunom.

Sva tri parfema možete videti u našoj galeriji, a možete ih kupiti u Dior buticima širom sveta i online, po ceni od 213 dolara.