Dior makeup debituje jesenjom kolekcijom „Birds of a Feather“

Nijanse inspirisane pticama.

Dior Makeup se priprema za predstojeću jesenju sezonu kolekcijom pod nazivom „Birds of a Feather“ koju čine palete senki, ruževi, olovke za oči, lakovi za nokte i još mnogo toga.

Inspirisan slikama ptica, asortiman koji je razvio Peter Philips može se pohvaliti neočekivanim kombinacijama boja. „Sviđa mi se ideja o kolekciji komplementarnih boja, gde možete kombinovati iridescentne efekte i pigmente, zelene, roze i zlatne i platinaste tonove.

„Birds of a Feather“ je carstvo mogućnosti koje vam daje priliku da kreirate jesenji makeup koji može biti dramatičan, seksi ili prirodan“, objašnjava kreativni makeup direktor u saopštenju za štampu.

Paleta 5 Couleurs Couture „Birds of a Feather“ stiže u opcijama „459 Night Bird“ i „659 Early Bird“, koje spajaju zelenu sa plavom, dok su tu i duboki topli tonovi sa ljubičastim i iridescentnim srebrom. U međuvremenu, Diorshow 24H Stylo olovka za oči je za jesenju sezonu predstavljena u biserno roze, bronzanim i nežno zelenim nijansama. Iz kolekcije se izdvaja Rouge Dior Ultra Care Liquid „483 Glide“ i „733 Swift“, kao i Dior Vernis lak u nijansama  “811 Wild Wings,” “812 Early Bird” i “814 Night Bird.”

Asortiman “Birds of a Feather” biće dostupan u svim Dior makeup prodavnicama i na sajtu brenda od 1. avgusta.