Dior lansira 22 nove nijanse Rouge Dior Forever ruževa

Dior lansira nove ruževe za usne sa svojom Rouge Dior Forever kampanjom u kojoj glume ambasadori brenda Natali Portman i Jara Šahidi.

Legendarna linija Rouge Dior dobila je novo ažuriranje sa dodatkom 22 nove nijanse ruževa koji se mogu pohvaliti svojom postojanošću do šesnaest sati, kao i činjenicom da ne prenose boju i zadržavaju svoj intenzitet netaknutim.

Piter Filips, kreativni direktor Dior Beauty kreirao je sve boje, koje se kreću od nežnih neutralnih do živopisnih crvenih. Nijanse su odabrane kako bi upotpunile širok spektar dispozicija, stilova i nijansi kože. 

Ruž je napravljen korišćenjem ekstrakta crvenog božura koji pomaže u održavanju prirodne hidratacije usana.

U kampanji koja je predstavljena povodom lansiranja novih ruževa, Natali Portman se može videti kako nosi crvenu plisiranu haljinu sa asimetričnim dekolteom, dok Jara Šahidi pozira na drugoj fotografiji u crvenoj haljini sa detaljima od tila.

„Rouge Dior Forever: tri reči koje imaju prsten manifesta. I na neki način jesu. Ova nova generacija Dior ruževa je jaka kada mora da bude, diskretna kada želi i, naravno, uvek lepa”, rekao je Piter Filips.

Luxury Experience