Dior je upravo lansirao miris za bebe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Bonne Etoile će učiniti da vaša beba miriše na krušku, divlju ružu i beli mošus...

Linija Baby Dior francuskog brenda sada prodaje mirisnu vodu za mališane od 230 dolara. Bonne Etoile je u osnovi parfem za decu, sa notama kruške, divlje ruže i belog mošusa, koji je kreirao kreativni direktor Dior Perfume, Francis Kurkdjian, dok dizajn bočice dolazi od strane umetničke direktorke Baby Dior, Kordelije de Kastelan.

Miris na bazi vode je napravljen od 98 odsto sastojaka prirodnog porekla i ne sadrži alkohol, što ga čini bezbednim za nežnu kožu beba. Dior preporučuje da se nanese samo na vrat deteta ili da se prska u njihovoj sobi. Za modernu bebu, Bonne Etoile se može kupiti u svetlo roze ili svetlo zelenoj boji, a bočica prikazuje Toile de Jouy uzorak sa baštom Granville.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Bonne Etoile se nadovezuje na Diorovo nasleđe u ponudi svojih visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda čak i najmlađima među nama. Godine 1970. brend je pokrenuo svoju liniju Baby Dior, a sada revidira ponudu za negu kože za moderne bebe. Uz mirisnu vodu, tu je i hidratantna krema za lice i telo (115 dolara), pena za čišćenje lica, tela i kose (95 dolara) i voda za čišćenje lica i tela (95 dolara). Svi ti proizvodi imaju sličan miris kruške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

„Želela sam da zaobiđem neizbežni cvet narandže koji je dugo bio prepoznatljiv miris detinjstva i da pronađem umirujući miris u drugačijoj formuli: nota rosne i zelene kruške, osvetljena divljom ružom, umotana u meki, pamučni, zaštitni mošus”, rekao je Kurkdjian.

Luxury Experience