Dior ima novi Miss Dior Rose Essence za ljubitelje ruža

Opsesija ružama ne jenjava, a za one koji se ne mogu zasititi najhvaljenijeg cveta na svetu, Dior Beauty je nedavno predstavio toaletnu vodu Miss Dior Rose Essence Nouvelle Eau de Toilette.

Miris, omaž kraljici Grasa, slavi punu lepotu majske ruže. Sve, od njenih baršunasto mekih latica do zelene stabljike i akcenta njenog rodnog tla, uhvaćeno je u ovoj cvetnoj, svežoj i drvenastoj mešavini.

Mirisne note otkrivaju ružu koja je obučena u živahne zelene note i udoban mošus, pored pačulija, vetivera, gvajaka i pikantnog dodira geranijuma, kako bi vas odveo u prestonicu parfimerije gde se ovi cvetovi prostiru u bezgraničnim baštama.

Ovaj miris postaje još privlačniji kada saznate šta ulazi u njegovo stvaranje. Po prvi put u istoriji, Domaine de Manon, proizvođač cveća za Parfums Christian Dior, posvetio je celu svoju majsku berbu ruža kreiranju Miss Dior Rose Essence.

Otprilike 1 kg ruža je potrebno da se destilira samo 1 litar ružine vode, a pošto njegova količina zavisi isključivo od žetve, ne može se reći koliko će boca ovogodišnje berbe parfema biti dostupno. Sa različitim nijansama koje odražavaju karakteristike svake žetve, moći ćete da se radujete jedinstvenoj Miss Dior Rose Essence svake godine.

U skladu sa svojim naporima za održivost, Dior Beauty takođe obezbeđuje smanjenje otpada i korišćenje svega iz majske berbe ruža. Kao primer, kutija u kojoj dolazi miris je napravljena od recikliranog papira i celuloze latica ruže proizvedene od ostataka cveća.

Živopisni ružičasti parfem predstavljen je u smanjenoj staklenoj boci koja sadrži 25 posto recikliranog stakla. Za sve ljubitelje ruža, toaletna voda Miss Dior Rose Essence Nouvelle će biti ekskluzivno dostupna u Dior Beauty buticima od 1. maja 2022.

Luxury Experience