Dijamanti kao večna inspiracija novih KKW parfema

Prva dijamantska trilogija, KKW Fragrance Diamonds by Kourtney, Kim and Khloe Kardashian, bila je predstavljena krajem oktobra prošle godine, slaveći lepotu i čistotu dijamanata, uz pomoć tri ženstvene kompozicije, ponuđene u prozirnim bočicama u obliku dijamanata, u bojama žute, svetlosive i pink…

Ovog meseca, KKW Fragrance predstavlja tri nova ženstvena mirisa, kao deo KKW Diamond II Collection, koja je inspirisana rubinima, smaragdima i safirima. Kako brend najavljuje: “KKW Diamonds II su tamni i odvažni dragulji, koji su osmišljeni kao otelotvorenje vanvremenskog glamura”.

“Nepogrešivo opčinjavajući, Ruby Diamond poseduje sočne note vatreno crvenog đumbira, koje se spajaju sa raskoši Ruby orhideje, kreirajući gornje note koje vas oduševljavaju od samog početka. U svom srcu, ovaj parfem čuva grimizne latice ruže, koje su ispresecane neočekivanom živahnošću pimenta. Poput opčinjavajućeg poljubca rubina, australijska sandalovina okupana je bogatim crvenim jasminom i zrncima vanile”.

 Sa druge strane, Emerald parfem koji predstavlja Kim, odeven je u veličanstvenu nijansu zelene boje, privlačan je, senzualan i luksuzan, “Ovaj miris se otvara sa blistavošću i lepotom, sočnim notama italijanske mandarine, naspram retke Diamond orhideje. Belo cveće sačinjava njegovo srce, a ono je jukstapozicionirano sa izuzetno svežim listovima ljubičice, koji su obavijeni toplinom hinoki drveta, benzoina i nektara cveta pomorandže, ostavljajući tako dugotrajan utisak”.

“Ulepšan eteričnom elegancijom i blistavošću, Sapphire Diamond je opčinjavajuće lep. On se otvara italijanskom mandarinom, morskim povetarcem i kristalizovanim borovnicama, dok je njegovo srce cvetno i šarmantno poput kobaltne visterije, koja se sudara sa esencijom latica bele ruže. Kao svoj fenomenalni finiš, ovaj miris sadrži vanilu, sandalovinu i tonka zrnca”.

KKW Diamond II parfemi – Kourtney Ruby Diamond, Kim Emerald Diamond i Khloe Sapphire Diamond, biće dostupni za kupovinu od 18.septembra putem zvaničnog KKW Beauty sajta.