Điđi Hadid je zvezda Ralph Lauren Ralph’s Club Holiday 2022 kampanje

Jedna od najnovijih mirisnih kreacija brenda Ralph Lauren, Ralph’s Club, dobija praznični tretman sa novom svečanom kampanjom.

Lansiran tokom pandemije,  Ralph’s Club je parfem koji budi sva naša čula i vodi nas svojim aromama u uzbudljive noći u gradu. Parfem je sada nova zvezda Ralph Lauren kampanje koja istražuje temu „Dar zajedništva“, a tokom koje se svečano veče odvija sa novim mirisom u samom centru pažnje. 

Modeli Laki Blu Smit, Điđi Hadid i Luka Sabat ponovo se udružuju kao lica Ralph's Club. Prisustvujući prazničnoj večeri, trio impresionira svojim svečanim stajlinzima; Điđi nosi zadivljujuću dugačku crnu suknju, statement minđuše i top u tamnocrvenoj boji, ukrašen masivnom mašnom. Pored Điđi, Luka i Laki Blu su takođe obučeni za praznike, noseći elegantne večernje sakoe i uske pantalone.

Ne zaboravimo na zvezdu Ralph's Club kampanje - parfem. Parfemska bočica Ralph's Club je mat crnog dizajna sa „senzornom koncentracijom smelosti i topline“. Ralph's Club uključuje gornje note lavande i muškatne žalfije, dok kedar iz Virdžinije čini srednje note, a vetiver zaokružuje mirisnu kompoziciju. Parfemska voda je lagana i primamljiva, ali postojano otkriva svoju kompleksnost i toplinu kako noć odmiče.

Luxury Experience