Da li biste platili parfem više od 5.000 evra?

Luksuz se proteže daleko izvan domena materijalnih dobara i obuhvata posvećenost izuzetnosti, zanatstvu i ekskluzivnosti.

U svetu luksuznih mirisa, AMAFFI parfemska kuća je slavna zbog svoje nepokolebljive posvećenosti vrhuncu kvaliteta i sofisticiranosti. Sa nedavnim debijem najnovijih mirisa, „Maracoca for Women“ i „Maracoca for Men“, po ceni od 5.700 dolara, mnogi su ostavljeni da razmišljaju šta se tačno krije iza tako visoke cene?

U srcu AMAFFI etosa leži beskompromisna posvećenost izuzetnosti. Svaki miris nije samo kombinacija različitih mirisnih nota, već pedantno izrađeno umetničko delo, osmišljeno od strane tima cenjenih majstora parfimera poznatih po svojoj neuporedivoj stručnosti i kreativnosti. „Maracoca for Women“, koji je kreirao parfimer Bertran Dišofur, i „Maracoca for Men“, koji je osmislila Natali Fajstauer, predstavljaju kulminaciju godina istraživanja, inovacija i strasti.

Jedan od ključnih faktora koji doprinose visokoj ceni AMAFFI mirisa je neuporediv kvalitet njegovih sirovina. Brend pretražuje svet u potrazi za najfinijim sastojcima, nabavljajući egzotične esencije od renomiranih dobavljača u regionima kao što su Egipat, Južna Afrika, Indonezija i Australija. Svaka komponenta je pažljivo odabrana zbog svoje čistoće, snage i kompleksnosti mirisa, osiguravajući da svaka bočica AMAFFI mirisa sadrži suštinu luksuza.

Štaviše, AMAFFI parfemska kuća koristi sopstvenu tehnologiju i tehnike za pažljivo sazrevanje i prečišćavanje svojih sastojaka, poboljšavajući njihov aromatični profil i dubinu. Ovaj mukotrpan proces, koji može da traje godinama, rezultira mirisima neuporedivog bogatstva i složenosti, uzdižući ih na vrhunac olfaktornog savršenstva.

Parfimer Bertran Dišofur vešto kombinuje senzualni jasmin, slatku belu gardeniju i začinjeni frangipani da bi kreirao parfem „Maracoca for Women“. Dodatne note mahuna tonke i marakuje dodaju dubinu i kompleksnost ovom zavodljivom mirisu, mame čula i pozivajući na uživanje svojom raskošnom aromom.

Natali Fajstauer je stručno dizajnirala „Maracoca for Men“, miris koji odiše uzbuđenjem i euforijom, a koji prepliće umirujuću lavandu i opojni amiris sa primesama zadimljenosti, stvarajući opojnu mešavinu. Dodatne note ambrete, vanile i mošusa dodaju dubinu ovom blistavom i okrepljujućem mirisu, hvatajući suštinu samopouzdanog pojedinca koji prihvata život sa žarom i odlučnošću.

Osim samih mirisa, AMAFFI ne štedi troškove kada je u pitanju prezentacija i pakovanje svojih kreacija. Boce Maracoca, napravljene od visokokvalitetnog mat stakla služe kao predmeti umetnosti, vredni prikazivanja u najprobirljivijim okruženjima. U međuvremenu, raskošne lakirane kutije, završene u netaknutoj biserno beloj boji i ukrašene apstraktnim motivima, izazivaju osećaj raskoši i ekskluzivnosti koji priliči cenjenoj klijenteli brenda.

Takođe je vredno napomenuti da cena luksuznog mirisa obuhvata više od troškova proizvodnje. On odražava nematerijalnu vrednost prestiža, ekskluzivnosti i nasleđa povezanog sa brendom. Svaka bočica AMAFFI parfema predstavlja nasleđe izuzetnosti, koje se prenosi kroz generacije parfimera i koje neguju poznavaoci finih mirisa širom sveta.

Luxury Experience