Christian Louboutin Beauty predstavlja novi parfem Loubimar EDP Légère

Francuska luksuzna kuća Christian Louboutin možda je najpoznatija po luksuznim cipelama sa crvenim đonom, ali njihovi parfemi su takođe statusni simbol.

Njihova kolekcija mirisa Loubiworld od 10 komada uskoro će dočekati novi parfem - Loubimar eau de parfum legere. Mirisna linija Christian Louboutin Beauty se bavi flaširanjem sećanja i snova dizajnera. Svaki miris vas poziva u mali deo njegovog sveta, a najnoviji Loubimar Eau De Parfum Legere je tu da vas odvede na zadivljujuće, mirisno putovanje do dizajnerove druge kuće, odnosno njegove portugalske vile gde provodi dane odmora.

Pružajući mu pravo utočište mira, ova vila je svake godine njegova omiljena destinacija, koju rado posećuje kada poželi da stvara nove kolekcije. Flaširajući svetlost, atmosferu i opušten stav, nova aromatična kompozicija vas vodi u letnju baštu kuće koja gleda na okean.

Novi miris koristi note belog cveća, senzualnog mošusa i tuberoze. Preliven svežinom mandarine, cvetno-citrusni koktel koji podiže raspoloženje sa slanim okeanskim notama je otvoren poziv da zaronite u leto svim svojim čulima. I baš kao i druge bočice parfema u asortimanu, i ova dolazi sa pažljivo dizajniranim poklopcem i služi kao ukrasni komad koji će krasiti vaš budoar.

Bočica je kreirana od prozirnog ružičastog stakla, po prvi put, prekrivena odgovarajućim poklopcem u ružičasto-zlatnoj boji po uzoru na čuvene Louboutin štikle sa „bodljama“ koje su inspirisane ježevima na dnu okeana.

Parfem Loubimar Eau De Parfum Legere će biti dostupan od 7. jula na sajtu brenda Louboutin Beauty po ceni od 440 dolara.

Luxury Experience