Charlotte Tilbury lansira novitet za negu kože

Slavni mejkap umetnik, Šarlot Tilburi, proširila je svoju liniju proizvoda za negu kože, lansirajući Magic Serum Crystal Elixir, sa formulom koja je kreirana u saradnji sa naučnicima i dermatolozima…

Novi proizvod sadrži peptide koji uklanjaju bore, kao i vitamin C koji će vašoj koži dati blistavost. Kompleks kristala, uključujući mesečev kamen, rubin, kvarc i ametist pružiće vašoj koži efekat podizanja, dok će je poliglutaminska kiselina dubinski hidrirati – prema istraživanjima ona je četiri puta više hidrirajuća od hijaluronske kiseline.

“Kada sam radila na mom novom Charlotte’s Magic Serum Crystal Elixir, želela sam da kreiram nešto brzo i jednostavno – targetirani serum koji će poboljšati spoljni izgled vaše kože, dajući joj blistavost, hidrataciju i mladalački izgled, istovremeno poboljšavajući njenu teksturu”, izjavila je Tilburi.

Beauty guru je takođe bila inspirisana mitovima i legendama o moći kristala. “Vekovima, ljudi su sa sobom nosili kristale i držali ih u svojim domovima, zbog verovanja da oni isijavaju pozitivnom, čistom i toplom energijom. Moj inovativni novi serum je dobio infuziju magičnog kompleksa kristala”.

Na kraju, možemo još reći da je novi Charlotte Tilbury Magic Serum Crystal Elixir već sada dostupan za kupovinu, sa cenom od 80 dolara.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion