Chantage for Women – namenjen ženama koje cene luksuz

Ljubitelji luksuznih mirisa imaju razloga da se raduju jer AMAFFI parfemska kuća predstavlja svoje najnovije olfaktorno remek-delo – Chantage for Women.

Napravljen od strane majstora parfimera Aci Glaser, ovaj izuzetni miris obećava da će osvojiti čula i redefinisati luksuz u svetu parfimerije. Chantage for Women je dizajniran za modernu ženu koja odiše samopouzdanjem i prihvata svoj jedinstveni identitet. Ovaj miris služi kao potpis, ostavljajući neizbrisiv utisak gde god da krene. Aci Glaser, vizionarka iza Chantage mirisa, osmislila je parfem koji prevazilazi puki miris, ugrađujući magnetne note koje rezonuju sa suštinom nosioca. Po njenim sopstvenim rečima, „Chantage te primorava da se prepustiš njegovom hipnotičkom efektu“, što svedoči o njegovoj neodoljivoj privlačnosti. Sa mešavinom Frangipanija, Osmantusa i Ouda, Chantage tka tapiseriju cvetne slatkoće, prefinjene elegancije i intrigantne privlačnosti, stvarajući mirisno putovanje kao nijedno drugo.

U AMAFFI parfemskoj kući, težnja ka savršenstvu ne poznaje granice. Svaka saradnja sa vrhunskim parfimerima kao što je Glaser je svedočanstvo njihove posvećenosti izuzetnosti. Bez kreativnih ograničenja i neograničenih resursa, umetnice poput Glaser mogu da oslobode svoju kreativnost, što rezultira mirisima koji redefinišu luksuz.

Elegancija Chantage proteže se dalje od mirisa do njegove prezentacije. Upakovan u pažljivo izrađenu staklenu flašicu ukrašenu kristalima, parfem je sam po sebi umetničko delo. Šema boja sa gradijentom i raskošni metalni poklopac dodatno naglašavaju njegovu privlačnost, čineći ga željnim kolekcionarskim predmetom.

Ali luksuzno iskustvo se tu ne završava. Miris je smešten u premijum poklon kutiju koja je izrađena od najfinijih drvenih materijala i premazana lakom.

Po ceni od 5.800 dolara, Chantage for Women je dostupan ekskluzivno u buticima AMAFFI Perfume House u Londonu, Singapuru i Njujorku, kao i na sajtu brenda amaffi.com.

Luxury Experience