Chanel vas vodi u La Pausu sa svojom novom kolekcijom šminke

Da li vam nedostaje sjajna koža okupana sunčevim zracima i preplanula boja koju imate nakon godišnjih odmora?

Sada možete ponovo stvoriti taj letnji sjaj sa novom linijom šminke brenda Chanel za proleće/leto 2022., La Pausa de Chanel.

Ime je dobila po legendarnoj vili koja se nalazi na grebenu Roquebrune-Cap-Martin koju je dizajnirala Gabrijela Šanel i koja joj je služila za predah od gradske vreve. Slično tome, istoimena kolekcija šminke i njeni topli, sunčani tonovi odvešće vas u idilično okruženje Francuske rivijere sa mediteranskim suncem i beskrajnim morem.

U skladu sa prirodom, linija se može pohvaliti prirodnim, zemljanim bojama sa svetlucavim česticama. Naći ćete i ekskluzivne motive sunčevih zraka koji su utisnuti na proizvode u prahu, grafički prikaz rivijere i blistave sunčeve svetlosti.

U kolekciji ćete pronaći limitirano izdanje palete senki Les 4 Ombres, 747 Méditerranéen. Senke su inspirisane bojama Francuske rivijere - tu su raznovrsne braon nijanse koje podsećaju na drveće maslina, u pratnji zlatnih i bakarnih tonova. Sunčevi zraci su takođe inspirisali novu dugotrajnu tečnu senku Ombre Première Laque u nijansi 46 Lumiere - metalik zlatno bež sa dodatnim sjajem.

I pošto ne postoji ništa lepše od osunčanog tena, da bi se ponovo stvorio efekat kože "okupane suncem", postoje dva sredstva za poboljšanje tena koje možete izabrati. Prvo, ograničeno izdanje Blush Lumiere u dve nijanse. Kremasti puder dolazi u nijasni Peche Rosee, satenskom ružičastom koralu, i Brun Roussi, terakota braon i obe imaju moć da "zagreju" vaš ten za par trenutaka.

Kolekcija je upotpunjena i sjajnim stikom Baume Essentiel za višestruku upotrebu u svetlucavoj ružičastoj nijansi korala koji se može naneti na lice, usne i oči za suptilno rumenilo blistave boje.

Na kraju, linija ne bi bila potpuna bez lakova za nokte Le Vernis koje podsećaju na ogromne žute zidove La Pause i podove od terakote popločanih pločicama. Možete izabrati 915 Riviera (pastelno žuta) ili 917 Terra Rossa (svetla terakota).

Kolekcija za proleće/leto 2022. La Pausa De Chanel je sada dostupna u Chanelovim buticima kao i na sajtu brenda.