Chanel predstavlja novi ruž za usne – ROUGE ALLURE L'EXTRAIT

Kakav efekat se nadamo da ćemo postići nanošenjem karmina?

Naša namera često ide dalje od jednostavne želje da istaknemo usne bojom. Idealan ruž je onaj koji čini da se osećamo bolje, ostaje na usnama tokom celog dana, ističe lepotu naših usana, dok ih u isto vreme neguje.

Kada je CHANEL lansirao ROUGE ALLURE 2006. godine, imao je za cilj da podstakne oblik samoizražavanja koji prevazilazi čisto estetska očekivanja. ROUGE ALLURE je neobičan ruž: njegova kutija je karakteristična i jedinstvena, dok je njegov intenzitet obeležje privlačnosti Chanel žene i podseća nas, između ostalog, na smelost crvenog karmina, simbola oslobođenja žena 1920-ih.

Slike ženstvenosti i snage inspirisale su modnu kuću CHANEL da kreiraju ROUGE ALLURE L’EXTRAIT. CHANEL Makeup Creation Studio je u partnerstvu sa CHANEL Research razvio ruž za usne koji otkriva moć onih koji ga nose.

Više od ruža za usne, on nudi koncentrisanu boju, sjaj i negu za intenzivan, satenski finiš. Formula nudi do 12 sati hidratacije, do 10 sati zaštite i celodnevnu udobnost zahvaljujući hranljivim voskovima i ekstraktu cvetova koji formiraju dubinski hidratantni kompleks. Kombinacija pudera i ulja biljnog porekla izabrana zbog svojih jakih moći reflektovanja svetlosti i daje beskonačno blistavu boju. Prepoznatljiv tanak oblik samog karmina omogućava ultra-precizno nanošenje jednim potezom.