Chanel novu godinu započinje novom kolekcijom za negu kože

Chanel je još jednom otkrio izuzetnu moć skrivenu u jednom cvetu. Ovog puta to je crvena kamelija. Sa svojstvima protiv starenja i ekološki osvešćenim pakovanjem, nova kolekcija N°1 ​​De Chanel je ispred svog vremena, poput osnivača kuće, Gabrijele Šanel.

Za Gabrijelu Šanel, kamelija je oduvek bila kultni cvet, koji iza svojih latica krije bogat i višegodišnji kvalitet mladosti. 2022. godine, Chanel je odabrao ovaj poseban cvet kao suštinu nove De Chanel kolekcije za negu kože N°1. Avangardna linija je rođena u Gaujacku, gradu na jugozapadu Francuske, gde se nalazi istraživačka laboratorija, a veliki broj posvećenih stručnjaka sprovodi svoje inovativne agroekološke metode uzgoja.

Čudo nege kože se pojavljuje u korenu biljke, gde počinje ekstrakcija, koncentracija i prečišćavanje iz vode i zemlje. Potpuno procvetao, cvet se bere ručno u određeno vreme, a upravo u ovoj koncentraciji crvene kamelije leži sposobnost da ojača odbranu kože, uspori dehidraciju i održi kožu mladalačkom.

Lepota ispred vremena

Chanel je oduvek ulagao resurse i vreme u svoja istraživačka mesta, jer se nalaze raštrkana u različitim klimatskim zonama kako bi se postigao optimalni rezultat. U ovoj kolekciji, Camellia 'The Czar' je cvet koji se razlikuje od bilo kojeg drugog jer pokazuje izuzetne efekte na ljudsku kožu bez presedana.

Svi proizvodi N°1 De Chanel Camellia razvijeni su uz veliku brigu o prirodi. Proizvodi sadrže do 97% sastojaka prirodnog porekla i 76% derivata kamelije koji se dobijaju iz održivog izvora kako se ne bi trošila esencija biljke. Štaviše, težina pakovanja je smanjena do 50% sa nekim modelima koji se mogu ponovo puniti. Upotreba plastike, plastike za jednokratnu upotrebu, letaka i mastila je takođe ili minimizirana ili eliminisana kako bi bili što ekološki prihvatljiviji.

Ritual lepote vitalnosti

Brend je uspeo da implementira ovaj divni sastojak u tri linije proizvoda: proizvod za negu kože, šminku i mirisni mist. Osnove su revitalizirajući serum i krema od crvene kamelije za koje je dokazano da značajno smanjuju bore. Revitalizujuća krema za područje oko očiju Red Camellia će vam pomoći da osvežite područje oko očiju Chanelovom tehnikom masaže. Ako se radujete što ćete poboljšati svoju kožu na najbolji način, odlučite se za revitalizirajući losion od crvene kamelije, serum, mist do pene da biste poboljšali, osvežili i očistili kožu.

Što se tiče šminke, Red Camellia Revitalizing Foundation velikodušno obogaćen uljem crvene kamelije ne nudi samo pokrivanje sa blistavim finišem, već i hidrira i štiti kožu od agresora kako bi izgledala prirodno blistava, sama po sebi. Sa druge strane, balzam za usne i obraze crvene kamelije će vašem izgledu dati prirodan ten i dolazi u 6 različitih nijansi.

Pošto cvet nema miris, nebo je granica ove kolekcije. L’eau Rouge Revitalizing Fragrance Mist je sačinjen od nota jasmina, cveta narandže, ruže i svetlucavog crvenog voća. Sve u svemu, dizajniran je da vam pruži osećaj svežine koji se može nositi samostalno ili sa bilo kojim drugim parfemom.