Nova Chanel makeup kolekcija je prolećna odiseja obojena plavom

U kompaniji Chanel, lepota je beskonačno putovanje koje se hrani prošlošću i ukorenjeno je u sadašnjosti.

Vođen ovim urođenim apetitom za umetničkom razmenom, Chanel je stvorio Cometes Collective, grupu talenata u nastajanju koji oblikuju budućnost lepote. Nova Chanel kolekcija šminke za proleće 2024. takođe je prva koju je dizajnirala članica Cometes Collective, Valentina Li. Kolekcija inspirisana okeanom, carstvom bliskom srcu Gabrijele Šanel sadrži nove nijanse i ekskluzivne kreacije koje se odnose na duboko more, za prelivajući efekat sa dodirima azurno plave boje.

Lumière De L’ocean 

Inspirisan načinom na koji se svetlost kreće po površini vode, ovaj svetlucavi puder daje licu prelivajući finiš sa plavim sjajem koji podseća na okean koji blista na suncu.

Roses Coquillage

Roses Coquillage kombinuje dve mat nijanse, inspirisane živim grebenima, u jednom kompaktu i nudi toplu ružičastu i meki koral, za svež izgled. Utisnuto kružnim uzorkom koji podseća na talasanje vode, rumenilo u prahu poboljšava ten uz naznaku delikatne boje.

Senke

Sa teksturiranim dizajnom koji podseća na talase na površini vode, paleta senki za oči je predstavljena u dve morske harmonije: Rivage i Coral Treasure. Kombinacija iridescentnog i akva tona krasi oči za očaravajući efekat.  

Usne

Istaknite usne novim nijansama Rouge Coco Baume i Rouge Allure Laque. Od koralno narandžaste do cigla crvene, nijanse dodaju dašak svetle boje.

Lakovi

Novi lakovi su dostupni u dve nove nijanse, metalik plavoj i svetlo koralnoj, za lepe i negovane nokte.

Kolekcija je dostupna u odabranim prodavnicama i na sajtu brenda Chanel.

Luxury Experience