Chanel No 5 slavi 100 godina postojanja

Merilin Monro je bila opsednuta njime, Ketrin Denev ga je obožavala, Karol Buke ga je reklamirala, a Nikol Kidman se takođe priključila čitavoj priči…

Najnovija kampanja Chanel No 5 parfema ovog puta nam predstavlja novo lice, koje je podjednako impresivno kao i sva prethodna. Marion Kotijar, koja je najavljena kao lice mirisa u februaru ove godine, pojavila se kao zvezda nove, impresivne lunarne kampanje za ovaj klasični i uvek popularni miris, koji proslavlja svoj stoti rođendan.

U filmu, Kotijar možemo videti kako pleše sa muškarcem pod svetlošću mesečine. Prelepa glumica ponela je na sebi haljinu sa 10.000 ručno šivenih šljokica, koje su pronašle svoje mesto na najfinijoj zlatnoj čipki. Na zahtev Virdžini Viar, ova haljina je ponovo kreirana za novu kampanju.

Kratki film režirao je talentovani Johan Renk, koji je snimio opčinjavajuću glumicu kako šeta duž mosta preko reke Sene, sa punim mesecom iznad sebe. Potom, ona se iznenada nalazi na površini meseca, gde pleše preko lunarnih kratera.

Nova kampanja globalno je emitovana 29.oktobra, najavljujući tako lansiranje Chanel No 5 Holiday kolekcije, koja se sastoji od parfema, kreme za telo, gela za tuširanje i dezodoransa. Mi već sada znamo šta želimo za Novu godinu, a vi?