CHANEL LE LIFT PRO: Arhitekta lepote

Lica dele osnovne principe arhitekture, u smislu idealnih proporcija, harmoničnih linija i zapremine.

U odrazu zlatnog preseka koji su beskrajno tražili veliki graditelji, trougao mladosti je ključ za lice sa harmoničnim kontrastom i volumenom. Koristeći ovaj pristup, CHANEL je kreirao LE LIFT PRO, liniju koja kombinuje proizvode za negu kože i masažu, gde priroda i nauka udružuju snage kako bi obezbedili prirodno inovativno rešenje protiv starenja visokih performansi.

Prvi korak LE LIFT PRO je Concentre Contours koji pomaže u sprečavanju naprednih znakova starenja i redefiniše izgled kontura lica. Njegova formula pruža trenutni efekat zatezanja dok aplikator za automatsko punjenje dozira savršenu količinu proizvoda za nanošenje na lice. Formulisan bez mirisa za sve tipove kože, čak i za osetljivu kožu, može se koristiti između dve estetske dermatološke procedure za održavanje rezultata.

Drugi korak LE LIFT PRO linije je Creme Volume koja pomaže u sprečavanju naprednih znakova starenja i izglađuje pojavu dubokih bora. Njena meka, glatka formula pruža trenutni efekat podmlađivanja.

Chanel je takođe predstavio alat za masažu sa dvostrukim krajevima, u upečatljivoj crnoj i hromiranoj boji, inspirisan profesionalnim tehnikama masaže i razvijen od strane CHANEL Research kako bi poboljšao prednosti LE LIFT PRO proizvoda. Njegov ergonomski oblik promoviše bolju apsorpciju proizvoda za negu kože i redefiniše izgled kontura i volumena lica, otkrivajući trougao mladosti.

Luxury Experience