Chanel lansira novu Red beauty kolekciju

Uključujući karmine, senke za oči i mnogo toga drugog…

Prateći lansiranje svojih novih Rouge Coco Flash nijansi karmina i lakova za nokte u martu ove godine, Lusija Pika predstavila je novu selekciju Chanel Beauty proizvoda, pred početak predstojeće jesen/zima 2020 sezone. Nazvana Red, ova kolekcija sadrži karmine, rumenila, senke za oči i lakove za nokte.

Kada se radi o usnama, u ponudi su ikonični Rouge Allure Ink Fusion karmini u boji vina – Idyllique i bogatoj braon – Ambiguite, uz Rouge Coco Flash u satenski roze Flushed i svetloj oker, Lust. Rouge Coco je takođe dodat ovoj liniji, u boji čokolade sa primesama crvenih tonova, nazvanoj Attraction.

Kako biste dodali malo boje i dimenzije svojim obrazima, na raspolaganju vam je Baume Essentiel kremasto rumenilo u nijansi Rosee, koje će vam dati sveži sjaj. Kada se radi o očima, Les 4 Ombres palete dolaze u tri različite kombinacije boja, koje sadrže svetlucave i mat nijanse. Kolekciju kompletira Le Vernis lak za nokte, koji dolazi u pink bež boji nazvanoj Egerie i crvenkasto-broan, Interdit.

Čitavu kolekciju možete videti u galeriji, i znajte da su svi noviteti već sada dostupni za kupovinu.