Cerruti 1881 Silver - neodoljiva proslava istorije

Kako bi proslavili tridesetu godišnjicu muškog parfema Cerruti 1881, koji je dizajnirao Nino Ćeruti, istoimeni brend sada lansira novu interpretaciju ikoničnog mirisa, u saradnji sa Symrise, koji je namenjen generaciji muškaraca koji žude za “novom urbanošću, novom kombinacijom elegancije i energije”…

Cerruti 1881 Silver, elegantan i senzualan više nego ikad, predstavlja parfem koji nosite poput smokinga – on vam savršeno odgovara, daje vam osećaj moći i snage i pomaže vam da osvojite svaku ulicu, svakog grada u kom se nađete.

Opisan kao živahan, svež i senzualan, novi miris dobio je aromatične drvenaste note. Njegova kompozicija otpočinje radosnom harmonijom sastojaka poput zelenog bosiljka i madagaskarskog đumbira. Cvetna slatkoća lavande i madagaskarskog geranijuma otkrivaju svoju senzualnost u srednjim notama parfema, dok su bazne note kreirane u formi pačulija i akorda ćilibara.

Na kraju, možemo još reći da ovu kreaciju potpisuju Alinor Masenet i Moris Rusel, dok je sam parfem dostupan u varijantama od 50 i 100 ml Eau de Toilette.