Celine lansira Bath & Body kolekciju koja će vas razmaziti

Ritual uživanja u kupanju može učiniti čuda za naše telo i um.

To je upravo ono što obećava nova Celine Bath & Body haute parfumerie linija. Inspirisana uspomenama iz detinjstva kreativnog direktora Hedija Slimanea, kolekcija uljuljkava korisnike u mirnu i umirujuću atmosferu.

Ilustrujući parisku eleganciju, kolekcija nudi tri nova užitka koji su usredsređeni na novi miris Celeste. Univerzalni i umirujući miris kombinuje cvet narandže, slatku esenciju limuna i neroli, kao i ambretu i petit grain.

Da li ste spremni da svoju svakodnevnu rutinu tuširanja pretvorite u pariski ritual nege? Prvo, počnite sa prijatnim opuštanjem u kadi koristeći La Lait Céleste. Razblažite 15 ml mlečnog proizvoda u vrućoj vodi i uronite u svilenkasti, mirisni oblak. Koristeći nano-emulzionu tehnologiju, ovo transformativno mleko za kupanje ostavlja kožu mekom, gipkom i mirisnom.

Nakon kupanja, umasirajte lagani i nemasni L’Huile Céleste na telo i kosu. Protkano hranljivim maslinovim, uljem jojobe i suncokretovim uljem koje je bogato omega 9 i vitaminom E, mirisno ulje hidrira i omekšava, dok kožu obavija svežim i puderastim tragom.

Na kraju, poprskajte nežnu, ali trenutno prepoznatljivu Cologne Celeste. Možete je prskati po celom telu za tradicionalni ritual nege koji je i opuštajući i osvežavajući. U suprotnom, upotrebite pumpicu na navoj koju ste dobili da biste je pretvorili u sprej za klasičniji gest nanošenja parfema koji će vam omogućiti da ponovo osetite osveženje u bilo koje doba dana.

Celeste Bath & Body kolekcija takođe uključuje postojeće čvrste sapune i već je dostupna na sajtu brenda i u odabranim prodavnicama.

Luxury Experience