Burberry Her Eau de Toilette namenjen moćnim ženama željnim istraživanja

Britanska luksuzna modna kuća dodaje svež novi miris svojoj živopisnoj kolekciji za žene i lansira Burberry Her Eau de Toilette!

Pre odeće, šminke ili nakita, sama suština žene izražava se pre svega kroz njen miris. Jedan brend koji se drži ovog principa u svojoj srži je Burberry, koji je upravo lansirao parfem koji će probuditi čula moderne žene slobodnog duha.

Kao novitet linije Burberry Her, parfem je mešavina rascvetanih božura koji su prožeti laganim i razigranim notama kruške. Imajući na umu spontanost, miris sadrži akcente orlovih noktiju i ruže, koji daju ekscentričan ali ženstven osećaj. Omekšan tonovima drvene baze, miris se izdvaja gracioznošću i šarmom među ostalim parfemima Burberry parfemske linije.

Tradicija se susreće sa modernošću u nenametljivom staklenom dizajnu Her Eau de Toilette parfemske bočice. Osvežen u pistaći zelenoj boji, dizajn hvata spontanu i duhovitu prirodu Burberry mirisa.

Da bi obeležila moćno ženstven i živahan miris Her toaletne vode, Fran Samers se pojavljuje u svetu fantazije istražujući dramatični gradski pejzaž u zoru dok se grad budi. Ispred objektiva Maria Sorentija, njena veličanstvena silueta sa krilima je nadrealna i oduzima dah uz prve zrake sunca. Odvažna i smela, sanjivo se kreće na jutarnjem suncu dok se njen mistični lik transformiše i slobodno leti u nebo, jureći za novom avanturom i sagledavajući svoj svet iz nove perspektive.

Luxury Experience