Bulgari u potpunosti menja svet parfema

Moć mirisa sada je dobila novu podršku od strane svetski renomiranog brenda Bulgari i možemo odmah reći, da parfemi više nikada neće mirisati isto…

Zapravo, baš to je etos najnovije olfaktorne kolekcije brenda nazvane Allegra. Razigrana kolekcija mirisa će ići u korak sa vašim promenljivim raspoloženjem uz pomoć pet parfema: Dolce Estasi, Fantasia Veneta, Fiodi d’Amore, Riva Solare i Rock’n’Rome, uz pet specijalnih osnaženih esencija koje su namenjene kreiranju slojeva.

Nastali kao deo parfimera Žaka Kavaljea, mirisi će dobiti nove vibracije i razviti nove sposobnosti uz pomoć prethodno pomenutih esencija. Razumevajući činjenicu da na svetu ne postoje dve identične žene i da niko neće celog života koristiti isti miris, italijanski luksuzni brend osmislio je ovu kolekciju parfema i esencija sa novim konceptom. Stvar je zapravo sasvim jednostavna: Allegra kolekcija dozvoljava svojim korisnicima da prilagode sopstvene mirise koristeći pet parfema i pet esencija, što kao krajnji rezultat ostavlja miris koji je ekskluzivno vaš i savršen predstavnik vaše ličnosti.

Riva Solare miris je baziran na citrusima, i sa sobom donosi kombinaciju pomorandže i osmantusa, sa mošusnim baznim notama. Dolce Estasi je puderasti cvetni miris sa ključnim notama koje uključuju italijanske citruise, heliotrop i mošus. Fantasia Veneta je opijajući miris poput italijanske zabave sa neodoljivom kombinacijom crvene breskve, indonežanskog pačulija i vanile. Sa ključnim notama kao što su turska i bugarska ruža i malina, Fiori D’Amore je veličanstveni buket svežih ruža.

Kako biste napravili svoju verziju, možete odabrati jedan od pet mirisa, i kombinovati ih sa esencijama, koje dodaju nove visine svakom parfemu uz pomoć nota kao što su bergamot, mošus, ruža, pačuli i vanila. Bvlgari Allegra kolekcija košta $263 za 50ml, $375 za 100ml, i $300 za 40ml esencije.