Buket ruža u novom Tom Ford parfemu

Poznavaoci, koji žele da iskuse lični ukus Tom Forda, njegovih najboljih i najomiljenijih mirisa, mogu pronaći sve što im je potrebno u Private Blend kolekciji, koja nudi jedinstvene ansamble…

Ova skupina veličanstvenih parfema, sada ima novitet, inspirisan lepotom ruža i njenim mnogim mirisima. Nazvan Rose Prick, novi Tom Ford parfem dolazi u prljavo roze mat flašici standardne forme, koja je jedna od klasičnih karakteristika ove linije, dok ružu predstavlja u “sočnom, cvetnom i punom” maniru.

Parfem je inspirisan ekskluzivnim vrstama ruža – majskom, turskom i bugarskom, i njihovim stabljikama koje se prepliću i kombinuju cveće u pink perfekciji. Malo je reći da je ovaj miris olfaktorno zadovoljstvo koje će oduševiti sve ljubitelje brenda.

Miris je dalje akcentovan ekstraktima aromatičnih začina, kao što su sečuanska paprika i kurkuma po vrhu, odnosno indonežanski pačuli i pečena Tonka zrnca u bazi. Tom Ford Private Blend Rose Prick parfem će vas koštati blizu 300 €, a u prodaji će se naći od idućeg meseca.