Budite kraljica noćne zabave uz novi Lady Million Fabulous Paco Rabanne

Miris koji će vas učiniti zvezdom svake zabave.

Hipnotička energija plesa je očaravajuća i ne ostavlja drugog izbora osim da se prepustite njegovoj strasnoj magiji. Parfimerija joj se često predaje i daje nam privlačne arome, čiji je „zvuk“ jedva slabiji od muzičkog.

Novi cvetno-orijentalni miris Paca Rabanne Lady Million Fabulous je jedan od takvih primera. Buntovna, harizmatična i ekstravagantna mirisna kompozicija prožeta je burnim noćnim životom i inspirisana elementom lude zabave.

Autorka novog mirisa je parfimerka En Flipo, koja je poznata i kao autor olfaktorne kompozicije već kultnog Lady Million. Njena nova kreacija je maksimum iskrenosti, emotivnosti i seksualnosti. Čini se da su note mirisa posebno raspoređene tako da vas čine kraljicom noći - predmetom strasti drugih i njihovom muzom tokom večeri.

Kompozicija mirisa organski kombinuje iskričave i beskrajno ženstvene akorde belog cveća. Ovde se jasno može osetiti simfonija ružičastog bibera, mandarine, zadivljujuće tuberoze, jasmina i ilang-ilanga, koji vas zajedno prenose u trenutak blistave ponoći. Cvetni miris je delikatno izbalansiran orijentalnom drvenom bazom sa primesama vanile, mahune tonke i mahovine u jednoj snažnoj mešavini koja daje energiju za duge noćne zabave.

„Kada neverovatna Lady Million Fabulous kroči na plesni podijum, sve oči su uprte u nju. Zapanjujuća i pametna, ona ostavlja trajan utisak. Možda je razlog tome njen buntovni temperament i ekstravagantan imidž, ali, bez sumnje, zabava je njen glavni element."

Povezane teme