Božanstvena Kejti Peri u Dolce & Gabbana Devotion kampanji

Više slika

Više slika

Dolce & Gabbana, italijanska modna kuća koja je sinonim za raskoš, predstavila je svoju reklamnu kampanju za Devotion parfem.

Na ovom mirisnom platnu dominira ni manje ni više nego pop senzacija Kejti Peri, a možemo je videte kako plovi čamcem u blizini Kaprija, u Italiji. Obučena je kao san snova iz 1950-ih u braletu s cvetnim printom i odgovarajućoj suknji do kolena, bosa je i oči su joj zaklonjene retro naočarima. Kao da je izašla iz starinskog filma, oličavajući bezvremensku privlačnost Italije.

Ali iskustvo Dolce & Gabbana Devotion parfema ne završava se samo na vizuelnom. Sam miris je simfonija aroma dizajnirana da zavede čula. U srcu mirisa - doslovno - nalazi se prepoznatljivi sveti amblem srca Dolce & Gabbana na bočici.

Eau de parfum je blistava gurmanska mešavina koja sadrži opojne note vanile, kandiranog citrusa i cveta narandže, asocirajući nas na šetnju kroz italijanski voćnjak pod toplim sjajem mediteranskog sunca.

U reklami koja je više filmsko putovanje, Kejti Peri istražuje slikovite pejzaže Italije i živopisne zajednice. Dodajući dašak drame, italijanski glumac Mikele Morone pojavljuje se kao ribar. To je priča koja ide dalje od običnog oglašavanja, nudeći uvid u italijanski način života.

Ovo nije prvi put da Kejti Peri ulazi u svet mode i mirisa. Ranije je predstavila kolekciju za jesen svog brenda obuće, dokazujući svoju svestranost kao stilska ikona.

Luxury Experience