Boucheron lansira novi luksuzni miris

Novi parfem koji je deo luksuzne Boucheron kolekcije, zapravo je orijentalno cvetni miris koji u sebi sadrži ruže i začine nazvane Rose d’Isparta…

La Collection linija mirisa inspirisana je lovcima na drago kamenje, koji su kreirali duh ove kuće kroz svoja putovanja preko čitavog sveta, vrativši se uvek sa izobiljem impresija, slika, svetla, pejzaža, susreta i mirisa.

Rose d’Isparta u čitavu priču unosi miris turske ruže, koja je otkrivena na turskoj planini Taurus. Njen miris odgovara lepoti poludragog kamena, pink kvarca, koji je poznat kao “kamen ljubavi”. Ruža, koja je poznata i kao Damascus Rose, smatra se jednom od najkvalitetnijih u industriji parfema.

Isparta ruža otkriva sočne, voćne note koje nas asociraju na miris pečene jabuke, otvarajući vrata za zelene i začinjene tonove. Parfem je opisan kao očaravajuć, misteriozan i senzualan. Mirišljavi štapići, đumbir, cimet i šafran postavljeni su na bazu od jantara i sandalovine. Kompoziciju potpisuje parfimer Sonja Konstant.

Transparentna bočica predstavlja mirišljavi eliksir u nijansi dimljeno roze boje, što omaž glavnom sastojku parfema. Zlatni vrat bočice, inspirisan tradicionalnim motivima, krunisan je belim zatvaračem. Parfem je dostupan u varijanti od 125 ml Eau de Parfum.