"Born in Rosso": Valentino spaja modu sa novim nijansama karmina

Valentino Beauty slavi svoju Haute-couture nasleđe ekskluzivnom saradnjom fokusiranom na legendarnu boju modne kuće Valentino: Rosso.

Zakoračite u arhivu brenda Valentino i otkrijte legendarne haljine koje su inspirisale nijanse pet Rosso Valentino karmina.

Rosso crvena je fascinantna boja života, krvi, strasti i ljubavi. Rosso je hrabra i izvanredna. Valentinova ljubavna priča sa Rosso crvenom bojom rođena je u Barseloni, kada je mladi Valentino Garavani u Operi ugledao ženu koja je nosila haljinu od crvenog somota. Božanstvena silueta koja se izdvojila u gomili postala je neizbrisiva uspomena za dizajnera. I do danas, Rosso neguje nasleđe brenda od legendarnih haljina do nijansi Rosso Valentino karmina sa 5 zvezdica.

Pošto je gospodin Valentino Garavani napravio revoluciju u svetu mode predstavljanjem svoje prve Fiesta crvene haljine na reviji mode 1959. Rosso je postala crvena nit svih kolekcija i prepoznatljiva boja koja definiše DNK kuće Valentino.

Valentino Beauty sada ističe pet nijansi ruževa za usne čije spektakularne nijanse Rosso podsećaju na neke od najpoznatijih crvenih Haute-couture Valentino haljina. Višestruka, punk, poetska, radosna ili slobodna, svaka Rosso Valentino nijansa može otkriti vašu pravu ličnost ili izraziti raspoloženje dana.

Povodom lansiranja novih ruževa predstavljena je reklamna kampanja Born in Rosso. Mariakarla Boskono, Džil Kortlev, Malika Lubak, Benedeta Pićoli, Čarli Grudek i Džin Zeng su među glumcima koji poziraju ispred objektiva Felisiti Ingram. Kratki film režirao je Masato Risa, a predstavljeni su modeli sa živopisnim crvenim nijansama karmina, uključujući pet novih.

Podsetimo da je Rosso Valentino ruž za usne koji se može ponovo puniti i dolazi u satenskom i mat finišu.

 

Luxury Experience