Blumarine predstavlja veličanstvenu novu kolekciju parfema

Romantični, cvetni i maštoviti, najnoviji parfemi iz Blumarine kolekcije okarakterisani su kao tri ženstvena mirisa odevena u til, koji će nam pružiti olfaktorno iskustvo, podsećajući nas na naše najnežnije uspomene – prvi sastanak, prvi poljubac i dan venčanja...

Kolekcija Les Eaux Exuberantes sadrži parfeme Cheers on the Terrace, Kiss me on the Lips i Mon Bouquet Blanc, koji su predstavljeni u transparentnim, cilindričnim bočicama, noseći u sebi jedinstvene subliminalne poruke sa dekoracijom od tila i tri sočna akorda.

CHEERS ON THE TERRACE

Ovaj miris priča nam priču o devojci koja pažljivo bira šta će obući pre svog prvog sastanka na terasi, u suton. Sunce je u smiraju, a mirisni vazduh obavija nju i njenog izabranika. Ona je predivna, ekstremno elegantna i prefinjena.

Unutar svoje zlatne tečnosti, parfimeri Emili Koperman i Lesli Gotje, podsećaju nas na misao o čaši ohlađenog šampanjca, koji se dodatno zaslađen kaskadom zrelih borovnica. Miris se razvija postepeno, a u svojim gornjim notama sadrži grejpfrut, egzotičnu aromu ličija i slatkoću borovnice. Srednje note su pažljivo razvijene akordima šampanjca, laticama ruža i jasmina, dok je ova jedinstvena olfaktorna kompozicija savršeno začinjena bazom koju sačinjavaju kedrovina, pačuli i mošus.

BLUMARINE KISS ME ON THE LIPS

Ovaj miris je narator priče o nežnom poljupcu, ljupkosti i romantičnim šarmom koje on sa sobom donosi, opisujući trenutak kada se dve osobe spajaju po prvi put, zadržavajući svoj dah i otkucaje srca.

Džordi Fernandez predstavlja ovaj emotivni momenat, iznad kog i dalje lebde emocije uzbuđenja i straha. Priča se odvija notama bergamota, pomorandže, crne ribizle i pink bibera, da bi se nakon toga posvetila slatkoj mešavini irisa, jasmina, božura i karamele. Osnova ove naracije jeste delikatno srce pačulija, mošusa i burbon vanile.

BLUMARINE MON BOUQUET BLANC

Pripovedajući nam o devojci koja po stoti put isprobava svoju venčanicu u kojoj ostvaruje sve svoje snove i postaje princeza iz bajke, ovaj miris nam u srce unosi uzbuđenje. On budi našu maštu i ispunjava nas toplinom, asocirajući nas na dodir svilenog vela, emociju zbog koje nam srce kuca brže i sreću koja prati dan venčanja.

Veronik Niberg uspela je da konstruiše kompleksne gornje note mirisa, koristeći akorde slatkog badema, citrusne i zelene nijanse, kao i duboke morkse tonove. Cvetno srce mirisa sledi nakon toga, sa svojim šarenim buketom majske ruže, ilang-ilanga i osmantusa. Čitava priča završava se senzualnom kombinacijom pačulija, kipriola i tonka zrnaca.