Blistava lepota Anje Tejlor-Džoj u novoj Dior Holiday kampanji

Više slika

Više slika

Anja Tejlor-Džoj postaje moderna princeza u najnovijoj Dior Holiday 2023…

Inspirisana istorijskom elegancijom pariskog Tilrijskog vrta, talentovana plavokosa glumica postala je epitom raskoši sa zlatnim makeup izgledom koji je omaž bogatoj istoriji slavne bašte.

Na jednoj fotografiji možemo videti zvezdu sa blistavim zlatnim makeup izgledom, koji je savršeno ispraćen odvažnim crvenim karminom. Kao brend ambasador, ona je prethodno opčinila publiku u Dior Addict Lipstick kampanji, dok je takođe bila deo i novoj Jaeger-LeCoultre filma.

Njen drugi look nam predstavlja svu prazničnu privlačnost koju želimo da vidimo, budući da Anja nosi zlatnu party haljinu koja u sebi sadrži samu srž praznične sezone. Haljina, koja je vizija raskoši, savršeno komplementira svetlucavo upakovanim poklonima koji je okružuju, predstavljajući je kao neprikosnovenu fokalnu tačku Dior proslave.

Šminka je smeštena u ekskluzivna pakovanja koje je dizajnirao italijanski umetnik Pjetro Rufo, koji daje dodir barokne prefinjenosti čitavoj kolekciji. Pakovanja su nešto poput kolekcionarskih umetničkih komada, uzdižući čitavo iskustvo upotrebe Dior praznične šminke.

Inače, praznična kolekcija se ne zaustavlja na senkama za oči, rumenilu ili karminu, već se preliva u ponude limitiranog izdanja koje su luksuzne onoliko koliko su funkcionalne. Ukoliko želite da uživate i počastite sami sebe ili svoje voljene ove praznične sezone, sigurni smo da ćete biti oduševljeni.

Le Montaigne Holiday 2023 advent kalendar je prava riznica sa blagom, sadržeći najbolje Dior proizvode, uključujući set mirisa, šminke i kozmetike. Za ultimativni praznični glamur, možete se počastiti Rouge Dior Minaudiere Clutch torbicom.

Ovaj šik aksesoar sadrži jedan karmin i tri dopune, pobrinuvši se tako da nikada ne ostanete bez svoje omiljene nijanse, gde god da se nalazite.

Luxury Experience