Biramo za vas - 25 najboljih ženskih parfema

Kupovina parfema može biti zaista zabavno iskustvo, koje će vam pomoći da otkrijete hemiju sopstvenog tela…

Sa praznicima koji su praktično iza ugla, pravo je vreme da započnete sa kupovinom poklona za svoje voljene ili za sebe. Pitanje je sledeće: kako da odaberete parfem koji ćete obožavati? Iako to može delovati kao jednostavan zadatak, mnogi se razočaraju u svoj izbor nakon nekoliko dana. Ključ se krije u vašim inhibicijama i instinktu: ukoliko volite cvetne parfeme koji nisu preterano snažni ili statement mirise koji će privući pažnju gde god da krenete, praktično ste suzili svoj izbor za pola.

Ipak, pokloniti parfem je nešto teži zadatak – morate dobro poznavati osobu kojoj poklanjate, kako bi ona mogla da ceni i uživa u mirisu koji ste pažljivo odabrali za nju. Ukoliko znate kakve mirise određena osoba voli, svakako možete pronaći neku varijaciju na temu koja će joj se dopasti.

S obzirom na to šta nam je sve ova godina priredila, svakom od nas je potrebno nešto što će nam poboljšati raspoloženje. Pravi parfem može učiniti baš to, jer će na savršeni način odreagovati sa hemijom vašeg tela, obavijajući vas mirisnom aurom koja će biti poput vašeg zaštitnog mehura, u kom sve brige i more nestaju.

Kako bi smo vam olakšali potragu za parfemima koje možete pokloniti, ovog puta vam otkrivamo dvadeset pet najboljih mirisa, među kojima ćete sasvim sigurno pronaći neki kojim ćete oduševiti sami sebe ili žensku osobu koju volite.

Prelistajte našu galeriju, a potom, naoružani novostečenim znanjem, krenite u kupovinu…

« 23 24 25 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience