Bentley Momentum Unbreakable – parfem za savremene urbane avanturiste

Kombinujući najfinije prirodne materijale, veštu umetnost i najsavremeniju tehnologiju, parfemska voda Bentley Momentum Unbreakable predstavlja primer visokih standarda i vrednosti Bentley brenda sa održivim, jedinstvenim i izuzetnim dizajnom.

Flašica Bentley Momentum Unbreakable je pionir zaista inovativnog dizajna, koji crpi svoju inspiraciju iz najsavremenije završne obrade koju je slavni brend osmislio za prilagođavanje enterijera svojih automobila: Stone Veneer, spoj vekovne izrade i naprednih tehnologija. Rezultat su varijacije u boji, uzorku i teksturi koje je gotovo nemoguće imitirati.

Kameni furnir oličava trajnu potragu Bentley brenda da koristi samo najfinije materijale u svojim kreacijama, jer tim stručnih lovaca na furnir ide na izuzetne destinacije kako bi nabavio najbolje na svetu. Ostali furniri uključuju eukaliptus, orah i tečni ćilibar iz udaljenih zemalja poput Kanade i Kine.

Za Bentley Momentum Unbreakable, u upečatljivom izrazu imena mirisa, prednji deo bočice je prekriven pravom kamenom pločom od kristalne stene koja sadrži reflektujuće komadiće liskuna. Svaka od njih je 100% prirodna, što svaku bocu čini jedinstvenim komadom. Kamen se seče na tanke kriške nanete na tkivo koje se zatim vezuje za bocu. Zbog tankog reza i procesa nanošenja, kamen je moguće oblikovati u formu bočice. Za kraj, ploča je ugravirana ikoničnim logotipom “B in Wings” i imenom mirisa.

Napravljen od visokokvalitetnih sastojaka koji odgovaraju najsavremenijoj tehnologiji sa vekovnom tradicijom parfimerije, Momentum Unbreakable ispunjava iste, beskompromisne standarde kao i Bentley automobili. Kao toplija, drvena interpretacija snažne Momentum linije, miris izražava sve uzbudljive aspekte savremenog urbanog avanturiste.

Kako se miris otvara, list ljubičice dodaje vodeni dodir svetlucavoj mandarini Sfuma. Zeleno, cvetno i aromatično, najfinije ulje mandarine na svetu je gotovo parfem samo po sebi. Čist bljesak lavande, uparen sa svežim, ružičastim geranijumom od nane, omekšan je plemenitim, puderastim irisom.

Začinjeno sa delićima sladića, suvog voća i ambera, smilje greje srce Momentum Unbreakable parfema, uvodeći note koje čine seksi muški potpis mirisa: bogata, topla paleta drveta.

Luxury Experience