Balmain lansira Balmain Beauty

Više slika

Više slika

Brendu Balmain nije strano postavljanje trendova u modnoj industriji.

Sa kreativnim direktorom Olivijeom Rustenom na čelu, brend je dosledno redefinisao eleganciju i stil. Sada se luksuzna modna kuća upušta u realm lepote sa Balmain Beauty i dugo očekivanim lansiranjem svog luksuznog parfema koji bi trebalo da bude predstavljen u septembru 2024.

Kako bi najavio uzbudljivo novo poglavlje, brend je predstavio zadivljujuću reklamnu kampanju “Projet Confidentiel”.

Uoči modne revije Balmain 28. februara 2024, kampanja “Projet Confidentiel” zauzela je centralno mesto, zadivljujući publiku svojom zagonetnom privlačnošću. Kampanja sadrži niz upečatljivih stvari, prikazujući mat crnu neoznačenu bočicu mirisa ukrašenu i Balmain logoom. Ova minimalistička, ali moćna slika služi kao primamljiv uvid u ono što obećava da će biti dodatak svetu luksuznih mirisa koji menja igru.

Za Olivijea Rustena, kreativnog direktora brenda Balmain, lansiranje Balmain Beauty predstavlja duboko ličnu i dugogodišnju ambiciju. „Kada sam počeo da radim za Balmain, od početka sam sanjao o „Balmain Beauty,“ rekao je Rusten. „Lepota je oduvek bila deo mog života. To je početak nove ere i novog poglavlja koje svi zajedno pišemo."

Put ka ovom revolucionarnom lansiranju počeo je u septembru 2022. kada su Estee Lauder Companies Inc. i Balmain objavili strateško partnerstvo. Ova saradnja označila je početak ambicioznog projekta koji ima za cilj revoluciju u luksuznom pejzažu lepote. Zajedno, dva moćna brenda krenula su u razvoj, proizvodnju i distribuciju inovativne linije kozmetičkih proizvoda koji bi postavili nove standarde izvrsnosti.

Kampanja „Projet Confidentiel“, koju je snimio i režirao talentovani Karlijn Jacobs, dodatno pojačava privlačnost BALMAIN BEAUTY. Sa manekenkom Akul Deng Atem i uz pratnju očaravajućih zvukova „Other Side Of The Brain“, kampanja obuhvata suštinu prepoznatljive sofisticiranosti i elegancije brenda Balmain.

Kako se željno iščekuje zvanično lansiranje Balmain Beauty u septembru 2024. godine, kampanja Projet Confidentiel služi kao primamljiv pregled onoga što dolazi.

Luxury Experience