Avon lansira parfem od 1.200 dolara

Kompanija Avon, koja je poznata po svojim predivnim beauty proizvodima, proizvodima za negu kože i parfemima, postoji već 135 godina...

U čast svoje 135.godišnjice, slavni brend je odlučio da lansira ultra luksuzni parfem koji će koštati 1.200 dolara. To je svakako veliki cenovni skok u poređenju sa njihovim uobičajenim ponudama, ali sigurni smo da će ovo izdanje probuditi veliku količinu pažnje kolekcionara. Svečana prilika poput ove svakako da zahteva velike proslave, a Avon upravo to radi svojom najnovijom ponudom.

Glavni deo lansiranja je svakako bočica ovog parfema, koja je dekorisana delikatnim i umetničkim paunom koji je pozlaćen 18-karatnim zlatom, a dekorisan sa 21 Swarovski kristalom i dolazi u sopstvenoj drvenoj kutijici. Prigodno nazvan Avon Charmed, veličanstveni parfem će obeležiti 135 godina postojanja ovog slavnog brenda.

Parfem u sebi sadrži tri prirodna Orpur sastojka, uključujući ružu, jasmin i pačuli. Samo 1.886 bočica parfema će biti proizvedeno, u omaž godini osnivanja kompanije Avon. Kako saznajemo, novi parfem će se naći na tržištu sredinom ovog meseca.