Atelier Versace predstavlja novu kolekciju luksuznih parfema

Povodom predstojećih praznika, Atelier Versace predstavlja svoju novu kolekciju prefinjenih uniseks parfema sa šest novih mirisnih kreacija.

U rasponu od cvetnih do drvenih nota, uključujući začinske i orijentalne, ova zavodljiva nova kolekcija će probuditi sva vaša čula. Kolekcija uključuje parfeme Encens Suprême, Fleur de Maté, Gingembre Pétillant, Iris d’Élite i Safran Royal.

Encens Suprême je aromatični začinski miris za žene i muškarce i inspirisan je mističnim putovanjima. Miris se otvara akordom korijandera i stapa se sa carskim karakterom afričkog tamjana i dubinom španskog cistusa.

Obdaren suvim drvenim notama, Iris d'Elite je pojačan svetlucavim dodirom začina koji naglašava puderastu stranu parfema. Najplemenitiji cvet u italijanskoj tradiciji, iris odiše raskošnom lepotom - nežne latice crpe svoju toplinu iz fuzije tonke i mošusnog ambera.

Safran Royal je jedinstvena interpretacija retkog i dragocenog karaktera najskupljeg začina na svetu: šafrana. Gorko-slatki začinski miris kulminira u bogatoj mešavini nota kože i ambera. Indijski cipriol, indonežanski pačuli i španski cistus donose jedinstven dodir mirisu.

Pun svetlih kontrasta, Gingembre Petillant je dizajnirao parfimer Jordi Fernandez, koji crpi inspiraciju iz tradicionalnih mirisa Bliskog istoka. Sjajni crveni đumbir iz Laosa upotpunjen je srcem napravljenim od belog cveta. Konačno, parfem je obogaćen akordima praline i tople vanile.

Tabac Imperial obogaćen je gurmanskim aspektima meda i amber tonovima benzoina. Prefinjeno i elegantno drvo, pačuli i kipriol, pojačavaju dubinu i karakter parfema. Bogati miris osmislila je parfimerka Mari Salamanj, sa ciljem da otelotvori umetnost i zanatstvo brenda.

Fleur de Mate je koncentracija magnetne energije najmračnije i najmisterioznije šume. Atlas kedar se meša sa pačulijem i kipriolom, u slavlju zemlje i prirode. Mate absolute naglašava duboke i intenzivne aspekte mirisa, koje karakterišu tonovi kože. Balzamične strane cistusa obavijaju dragocene note tamjana.

Evocirajući stilsko znanje Atelier Versace, ovih 6 kreacija predstavljeno je u ambalaži napravljenoj isključivo ručno. Odlična ideja za mirisni poklon ispod novogodišnje jelke.

Atelier Versace Eau de Parfum parfemi su dostupni po ceni od 345 evra za 100ml.

Luxury Experience