Aron Tejlor-Džonson novi je Acqua Di Gio ambasador

Više slika

Više slika

U najnovijoj kampanji Giorgio Armani Acqua Di Gio, Aron Tejlor-Džonson zauzima centralno mesto na pozadini bezgraničnog Mediterana.

Sa mešavinom elegancije i grubog šarma bez napora, Tejlor-Džonson obuhvata suštinu Acqua Di Gio, otelotvorujući dugogodišnje poštovanje brenda prema prirodi i muževnosti.

Snimljena objektivom renomiranog fotografa Marija Sorentija, kampanja se razvija kao vizuelno ljubavno pismo bezvremenskom mirisu koji je od svog debija 1996. godine bio sinonim za avanturu. Sorentijeve upečatljive slike ne samo da slave muškarca, već i odaju počast divljoj lepoti mediteranske obale.

Odabran zbog svesnog pristupa životu, Tejlor-Džonson oličava modernog čoveka koji prihvata i slobodu i odgovornost za životnu sredinu. Njegov portret u reklami odražava jednostavnost i autentičnost Acqua Di Gio, bilo da je obučen u belu lanenu košulju ili otkriva grudi. Kako se naracija razvija, njegovo magnetno prisustvo upotpunjuje prepoznatljiva mešavina morskih akorda, bergamota, jasmina i pačulija. Svaka nota se neprimetno usklađuje sa njegovim karakterom stvarajući mirisno putovanje koje odražava ritmičku kadencu mora.

Postavljena u pozadini melodične kompozicije Dejvida Kušnera, „Daylight“, reklama poprima filmski kvalitet, evocirajući bezvremensku privlačnost okeana. I sam Đorđo Armani hvali Džonsonov „intenzitet i lepotu“, prepoznajući ga kao oličenje savremene muškosti.

Zauzvrat, Aron Tejlor-Džonson izražava svoju zahvalnost što je izabran za ambasadora brenda za Acqua Di Gio, naglašavajući prikaz muževnosti mirisa kao slobodoumnog, osetljivog i avanturističkog. Za njega je Acqua Di Gio više od mirisa, to je način života - način razumevanja i uvažavanja prirode.

U svojoj srži, Giorgio Armani Acqua Di Gio je simfonija nota koje budi čula i sećanja na more. Od brzog buđenja kalabrijskog bergamota do dubokog zagrljaja morskih akorda i toplog traga mošusa i indonežanskog pačulija, svaki element priča priču o čovekovoj povezanosti sa samom prirodom.

Sa Tejlor-Džonsonom kao muzom, Giorgio Armani Acqua Di Gio nastavlja da inspiriše i pleni, pozivajući muškarce da krenu na putovanje samootkrivanja i istraživanja. Kao što talasi Mediterana zapljuskuju obalu, tako i miris odjekuje dušom, pozivajući sve koji ga koriste da prigrle divlju lepotu prirode.

Luxury Experience