Armani My Way kampanja 2023 sa Sidni Svini u glavnoj ulozi

Više slika

Više slika

Uloga Sidni Svini u cenjenoj TV seriji Euphoria doslovno je proslavila glumicu, a zvezda je sada i dobila ulogu u novoj kampanji parfema Armani - My Way.

Parfem je opisan kao putovanje istraživanja i otkrića, a predivnu glumicu je na ružičastoj pozadini fotografisao Dario Katelani.

Plavuša pozira sa prevelikom verzijom bočice parfema My Way. Parfem ima cvetne i drvene note, a svojim jedinstvenim i izuzetnim mirisom budi uspomene iz celog sveta. Armani  My Way parfem je izuzetna mešavina sastojaka, od kojih je svaki pažljivo odabran da stvori miris u koji je nemoguće ne zaljubiti se. Parfem sadrži mirise ulja bergamota iz Kalabrije, cveta narandže poreklom iz Egipta, somotne note cveta tuberoze poreklom iz Indije i francusku slatku peruniku. Iz SAD, kedar donosi vanilu i drvenu bazu sa dodatkom vanile burbona sa Madagaskara.

Svi sastojci za note parfema se crpe iz održivih izvora, kako bi se zaštitio biodiverzitet i promovisalo očuvanje lokalnih šuma. Parfem Armani My Way takođe ima za cilj da smanji svoj ugljenični otisak i uticaj na životnu sredinu uvođenjem, do sada neviđenog, sistema za punjenje bočica.

Luxury Experience